20/11/2021 20/11/2021 Δημοσιεύθηκε σήμερα, 20 Νοεμβρίου, στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως το ΦΕΚ με όλα τα νέα μέτρα για τον κορωνοϊό, που αφορούν το διάστημα από Δευτέρα, 22 Νοεμβρίου 2021, και ώρα 6:00 π.μ. έως και τη Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2021 την ίδια ώρα. Τα έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 στο...
20 Νοεμβρίου, 2021 - 13:49
Τελευταία ενημέρωση: 20/11/2021 - 14:28

Με πιστοποιητικά ή βεβαιώσεις αρνητικών ελέγχων στις εκκλησίες από Δευτέρα

Διαδώστε:
Με πιστοποιητικά ή βεβαιώσεις αρνητικών ελέγχων στις εκκλησίες από Δευτέρα

Δημοσιεύθηκε σήμερα, 20 Νοεμβρίου, στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως το ΦΕΚ με όλα τα νέα μέτρα για τον κορωνοϊό, που αφορούν το διάστημα από Δευτέρα, 22 Νοεμβρίου 2021, και ώρα 6:00 π.μ. έως και τη Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2021 την ίδια ώρα.

Τα έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 στο σύνολο της Επικράτειας ουσιαστικά επιβάλλουν περαιτέρω περιορισμούς στους ανεμβολίαστους.

Όσον αφορά τους Ιερούς Ναούς, στο ΦΕΚ αναγράφεται ρητά ότι οι ενήλικοι εισέρχονται προς τον σκοπό συμμετοχής σε κάθε είδους θρησκευτική τελετή κατόπιν υποχρεωτικής επίδειξης κατά την είσοδο: πιστοποιητικού εμβολιασμού, πιστοποιητικού νόσησης, βεβαίωσης αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου για κορωνοϊό COVID-19 (PCR ή rapid test). Από την άλλη, οι ανήλικοι από τεσσάρων έως δεκαεπτά ετών δύνανται να προσκομίζουν εναλλακτικά και δήλωση αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self test). 

 

Δείτε όλο το ΦΕΚ εδώ και τα μέτρα στον παρακάτω πίνακα:

Διαβάστε επίσης: Ερωτηματικά και σύγκληση ΔΙΣ μετά την ανακοίνωση του πρωθυπουργού

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων