20/11/2019 20/11/2019 Ο Δήμος Λευκονοίκου συμμετέχει μαζί με τους άλλους κατεχόμενους Δήμους στην εκδήλωση «Μνήμες Κατεχόμενης Γης», στον Δημοτικό Κήπο Λεμεσού, με δικό του περίπτερο, στο οποίο εκτίθενται φωτογραφίες, βιβλία, ημερολόγια, κεντήματα και υφαντά της κωμόπολης της Μεσαορίας. Η Δήμαρχος, κέρασε τον Υπουργό ΠΠΑΝ, Δρα Κώστα Χαμπιαούρη, όταν πέρασε από το Περίπτερο του Δήμου Λευκονοίκου, παραδοσιακά ζυμαρικά...
20 Νοεμβρίου, 2019 - 9:45
Τελευταία ενημέρωση: 20/11/2019 - 9:50

“Μνήμες Κατεχόμενης Γης”

Διαδώστε:
“Μνήμες Κατεχόμενης Γης”

Ο Δήμος Λευκονοίκου συμμετέχει μαζί με τους άλλους κατεχόμενους Δήμους στην εκδήλωση «Μνήμες Κατεχόμενης Γης», στον Δημοτικό Κήπο Λεμεσού, με δικό του περίπτερο, στο οποίο εκτίθενται φωτογραφίες, βιβλία, ημερολόγια, κεντήματα και υφαντά της κωμόπολης της Μεσαορίας.

Η Δήμαρχος, κέρασε τον Υπουργό ΠΠΑΝ, Δρα Κώστα Χαμπιαούρη, όταν πέρασε από το Περίπτερο του Δήμου Λευκονοίκου, παραδοσιακά ζυμαρικά και του χάρισε το τεύχος «Πεπραγμένα Δήμου Λευκονοίκου 2017-2018». Ταυτόχρονα, του ανέφερε κάποια χαρακτηριστικά της κωμόπολής της, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στη μεγαλοπρεπή Αίθουσα Τελετών του Γυμνασίου Λευκονοίκου, την οποία εγκαινίασε ο Αρχιεπίσκοπος Μακάριος Γ΄ στις 26 Μαΐου 1968, και τόνισε ότι κτίστηκε με χορηγία του ευεργέτη, μ. Γεώργιου Καμιντζή, αλλά κα με συνεισφορά της Σχολικής Εφορίας Λευκονοίκου.

Στις 15 Νοεμβρίου, έγινε Εκδήλωση Καταδίκης του Ψευδοκράτους στο Λανίτειο Θέατρο στο οποίο η Δήμαρχος πήρε μέρος με μια Βιωματική Αφήγηση για την εισβολή.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων