23/12/2021 23/12/2021 Οι Ένοπλες Δυνάμεις προβαίνουν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ασφάλειας και επιτήρησης του χερσαίου, θαλάσσιου και εναερίου χώρου της πατρίδας, συμβάλλοντας στην έγκαιρη αντιμετώπιση κάθε μορφής απειλής κατά των εθνικών συμφερόντων, τόνισε  ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος, απαντώντας σε ερώτηση που κατατέθηκε στη Βουλή. Ο υπουργός ανέφερε ότι το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, στο πλαίσιο...
23 Δεκεμβρίου, 2021 - 15:17
Τελευταία ενημέρωση: 23/12/2021 - 15:52

Ν. Παναγιωτόπουλος για τη βέλτιστη αντιμετώπιση των προκλήσεων της Τουρκίας

Διαδώστε:
Ν. Παναγιωτόπουλος για τη βέλτιστη αντιμετώπιση των προκλήσεων της Τουρκίας

Οι Ένοπλες Δυνάμεις προβαίνουν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ασφάλειας και επιτήρησης του χερσαίου, θαλάσσιου και εναερίου χώρου της πατρίδας, συμβάλλοντας στην έγκαιρη αντιμετώπιση κάθε μορφής απειλής κατά των εθνικών συμφερόντων, τόνισε  ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος, απαντώντας σε ερώτηση που κατατέθηκε στη Βουλή.

Ο υπουργός ανέφερε ότι το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, στο πλαίσιο του ενιαίου συντονισμού, συνεργάζεται με όλα τα συναρμόδια υπουργεία, ώστε να επιτυγχάνεται η βέλτιστη αντιμετώπιση των προκλήσεων της Τουρκίας.

Ο κ. Παναγιωτόπουλος κατέστησε σαφές ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις, στο πλαίσιο της αποστολής τους, «διαθέτουν την κατάλληλη επιχειρησιακή σχεδίαση και ετοιμότητα για την αντιμετώπιση οιασδήποτε απειλής σε περιοχές ελληνικής δικαιοδοσίας». Ωστόσο, ξεκαθάρισε ότι, «λόγω διαβάθμισης “απορρήτου” και άνω, οι ειδικότερες ενέργειες στις οποίες θα προβούν δε δύναται να κοινοποιηθούν μέσω της παρούσας διαδικασίας».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων