02/03/2021 02/03/2021 Το ρόλο του “μεταρρυθμιστή” φαίνεται πως θέλει να παίξει στα νέα του παιχνίδια ο Ταγίπ Ερντογάν ο οποίος σήμερα μίλησε και για τις θρησκευτικές ελευθερίες τις οποίες όλους αυτούς τους μήνες δεν φαίνεται να έχει σεβαστεί και πάρα πολύ.  Μιλώντας σε υπουργούς και κυβερνητικούς αξιωματούχους στην Άγκυρα δήλωσε πως η Τουρκία θα ενισχύσει το δικαίωμα...
02 Μαρτίου, 2021 - 16:51
Τελευταία ενημέρωση: 02/03/2021 - 20:46

Νέα παιχνίδια Ερντογάν με φόντο τις θρησκευτικές ελευθερίες

Διαδώστε:
Νέα παιχνίδια Ερντογάν με φόντο τις θρησκευτικές ελευθερίες

Το ρόλο του “μεταρρυθμιστή” φαίνεται πως θέλει να παίξει στα νέα του παιχνίδια ο Ταγίπ Ερντογάν ο οποίος σήμερα μίλησε και για τις θρησκευτικές ελευθερίες τις οποίες όλους αυτούς τους μήνες δεν φαίνεται να έχει σεβαστεί και πάρα πολύ. 

Μιλώντας σε υπουργούς και κυβερνητικούς αξιωματούχους στην Άγκυρα δήλωσε πως η Τουρκία θα ενισχύσει το δικαίωμα σε μια δίκαιη δίκη καθώς και την ελευθερία της έκφρασης και το δικαίωμα των πολιτών να οργανώνονται στη χώρα, στο πλαίσιο αυτού που η κυβέρνησή του έχει αποκαλέσει “Σχέδιο Δράσης για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα”.

Μάλιστα ο τούρκος πρόεδρος που τους περασμένους μήνες προέβαινε σε επαναλαμβανόμενα σόου με φόντο το θρησκευτικό αίσθημα των Τούρκων έκανε αναφορά και στις θρησκευτικές ελευθερίες. «Η βελτίωση της ελευθερίας της έκφρασης, του δικαιώματος των πολιτών να οργανώνονται και της ελευθερίας της θρησκείας … είναι ο στόχος που προσπαθήσαμε περισσότερο να επιτύχουμε» δήλωσε, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

Στην Άγκυρα βρέθηκε και ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος ο οποίος παρακολούθησε μαζί με άλλους θρησκευτικούς ηγέτες της Τουρκίας την ομιλία Ερντογάν.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων