16/09/2020 16/09/2020 Μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων των σκηνών της ταινίας «Man of God», (Ο άνθρωπος του Θεού), που αφηγείται τη ζωή του Αγίου Νεκταρίου, ο Χολυγουντιανός σταρ, Μίκυ Ρουρκ, ο οποίος θα υποδυθεί τον ρόλο του παράλυτου που θεραπεύθηκε θαυματουργικά από τον Άγιο Νεκτάριο, εξέφρασε στην σκηνοθέτη και φίλη του πλέον, Γελένα Πόποβιτς, μια όχι και...
16 Σεπτεμβρίου, 2020 - 19:40
Τελευταία ενημέρωση: 16/09/2020 - 20:09

Ο Μίκυ Ρουρκ και το προσκύνημά του στον Άγιο Νεκτάριο στην Καμάριζα

Διαδώστε:
Ο Μίκυ Ρουρκ και το προσκύνημά του στον Άγιο Νεκτάριο στην Καμάριζα

Μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων των σκηνών της ταινίας «Man of God», (Ο άνθρωπος του Θεού), που αφηγείται τη ζωή του Αγίου Νεκταρίου, ο Χολυγουντιανός σταρ, Μίκυ Ρουρκ, ο οποίος θα υποδυθεί τον ρόλο του παράλυτου που θεραπεύθηκε θαυματουργικά από τον Άγιο Νεκτάριο, εξέφρασε στην σκηνοθέτη και φίλη του πλέον, Γελένα Πόποβιτς, μια όχι και τόσο αναμενόμενη -για χολυγουντιανό αστέρα- επιθυμία του.

Ο ηθοποιός θέλησε να προσκυνήσει στον Ιερό Ναό του Αγίου Νεκταρίου στην Καμάριζα, όπου υπήρξε Εφημέριος και Κτίτωρ ο μακαριστός Γέροντας Νεκτάριος Βιτάλης, ο οποίος ήταν Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Αγίου Αθανασίου.

Η ώρα της επίσκεψης όσο και της προσευχής του ηθοποιού ήταν συγκινητική. Ο ίδιος δάκρυσε όταν μπήκε στον Ιερό Ναό, ενώ έμεινε για αρκετή ώρα μόνος του, κρατώντας στα χέρια του ένα κομποσκοίνι.

Δείτε ακόμα:

Μ.Ρουρκ: Τα πέτρινα χρόνια και η πίστη στον Θεό…

Μίκυ Ρουρκ: «Αντίο Ελλάδα…Oι άνθρωποι εδώ ήταν καταπληκτικοί»

Ο Μίκυ Ρουρκ μιλά για τη ζωή του και την εμπιστοσύνη του στον Θεό και την Παναγία

 

πηγή: briefingnews.gr 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων