22/03/2020 22/03/2020 Σήμερα το πρωί με μεγάλη χαρά είδαμε τον λοιμοξιολόγο Σωτήρη Τσιόδρα ο οποίος ως γνωστόν είναι και ψάλτης , να ψάλει σε Ιερό Ναό στα Σπάτα όπου λειτουργούσε ο Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής Νικόλαος,  ο οποίος είχε τις προυποθέσεις που ζητούσε η κυβερνητική οδηγία . Ο άνθρωπος πήγε να ψάλει να λειτουργηθεί και πολύ καλά...
22 Μαρτίου, 2020 - 15:32
Τελευταία ενημέρωση: 22/03/2020 - 17:01

Κάποιοι “ακοινώνητοι” και “αλειτούργητοι” ξεπέρασαν τα όρια

Διαδώστε:
Κάποιοι “ακοινώνητοι” και “αλειτούργητοι” ξεπέρασαν τα όρια

Σήμερα το πρωί με μεγάλη χαρά είδαμε τον λοιμοξιολόγο Σωτήρη Τσιόδρα ο οποίος ως γνωστόν είναι και ψάλτης , να ψάλει σε Ιερό Ναό στα Σπάτα όπου λειτουργούσε ο Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής Νικόλαος,  ο οποίος είχε τις προυποθέσεις που ζητούσε η κυβερνητική οδηγία .

Ο άνθρωπος πήγε να ψάλει να λειτουργηθεί και πολύ καλά έκανε διότι πέρα από ένα κομμάτι τις ζωής του, χρειάζεται αυτή την ενίσχυση διότι μην ξεχνάμε ότι η θέση που έχει αυτή την εποχή είναι πολύ κρίσιμη και υπεύθυνη για όλους μας λόγω του χειρισμού της ενημέρωσης για τον κορωνοϊό. Όχι μόνο καλά έκανε αλλά και όφειλε και να πάει και να ψάλει και να κοινωνήσει.

Και όπως πάντα η εικόνα ενός ανθρώπου που δηλώνει την ευλάβιά του και την πίστη του στο Θεό είναι κόκκινο πανί για όσους ποτέ στη ζωή τους δεν έχουν κοινωνήσει, ίσως δεν ξέρουν και τι θα πει Εκκλησία. Και όμως αυτοί είναι που άρχισαν τα επικριτικά σχόλια και τις επιθέσεις στο πρόσωπο του ανθρώπου, που είδαν στην Εκκλησία.

Λίγο αργότερα ο ίδιος ο λοιμοξιολόγος έδωσε απάντηση μέσω των  κοινωνικών δικτύων γράφοντας ότι βρισκόταν στο ναό με ειδική άδεια:

“Με ειδική άδεια κι 1 άτομο σε 1000 τετ μέτρα – αυτός είναι ο ρατσισμός για τον οποίο μιλάω κι εσείς αγαπητέ φίλε δεν καταλαβαίνετε” ήταν η απάντηση του κ. Σωτήτη Τσιόδρα σε χρήστη του twitter που ειρωνεύθηκε την παρουσία του καθηγητή στο Ναό της Αναστάσεως του Χριστού στα Σπάτα.

Είναι φοβερή, θα το γράψουμε γι άλλη μια φορά η εμπάθεια κάποιων για την Εκκλησία και αν αυτοί σχολίασαν #ΨελνουμεΣπίτι τότε θα πρέπει να γράψουμε πολλά άλλα όπως #ΨωνίζουμεΣπίτι #ΤρώμεΣπιτι #ΒολτάρουμεΣπίτι #ΚολυμπάμεΣπίτι #ΚάνουμεπικνικΣπίτι. Αλλά βλέπετε αυτό που τους ενοχλεί είναι η Εκκλησία

Διαβάστε επίσης:

Στο αναλόγιο προσευχόμενος σήμερα ο Σωτήρης Τσιόδρας

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων