21/09/2021 21/09/2021 Δεκτοί από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη έγιναν ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, με τον φιλοξενούμενό του, δήμαρχο της Κωνσταντινούπολης, Εκρέμ Ιμάμογλου, σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου.     Όπως ανέφεραν κυβερνητικές πηγές, οι δύο δήμαρχοι συζήτησαν με τον πρωθυπουργό για τις δυνατότητες συνεργασίας των δύο πόλεων σε τομείς κοινού ενδιαφέροντος, όπως ο πολιτισμός και η αντιμετώπιση των προκλήσεων...
21 Σεπτεμβρίου, 2021 - 15:42
Τελευταία ενημέρωση: 21/09/2021 - 15:44

Οι δήμαρχοι Αθηναίων και Κωνσταντινούπολης στο Μέγαρο Μαξίμου

Διαδώστε:
Οι δήμαρχοι Αθηναίων και Κωνσταντινούπολης στο Μέγαρο Μαξίμου

Δεκτοί από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη έγιναν ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, με τον φιλοξενούμενό του, δήμαρχο της Κωνσταντινούπολης, Εκρέμ Ιμάμογλου, σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου.    

Όπως ανέφεραν κυβερνητικές πηγές, οι δύο δήμαρχοι συζήτησαν με τον πρωθυπουργό για τις δυνατότητες συνεργασίας των δύο πόλεων σε τομείς κοινού ενδιαφέροντος, όπως ο πολιτισμός και η αντιμετώπιση των προκλήσεων της κλιματικής αλλαγής.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων