28/06/2023 28/06/2023 Ο Ισραηλινός Πρωθυπουργός Βενιαμίν Νετανιάχου συνεχάρη τηλεφωνικά τον Έλληνα ομόλογό του Κυριάκο Μητσοτάκη για την πρόσφατη εκλογική του νίκη. Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το πρωθυπουργικό γραφείο στην Ιερουσαλήμ, οι δυο ηγέτες συμφώνησαν ότι πρόκειται να πραγματοποιηθεί το συντομότερο τριμερής διάσκεψη των ηγετών Κύπρου, Ελλάδας και Ισραήλ, η οποία μεταξύ άλλων θα επικεντρωθεί στον τομέα...
28 Ιουνίου, 2023 - 20:32
Τελευταία ενημέρωση: 28/06/2023 - 19:49

Συγχαρητήρια Νετανιάχου προς Μητσοτάκη – Δέσμευση για πολύπλευρη συνεργασία Ελλάδας-Ισραήλ

Διαδώστε:
Συγχαρητήρια Νετανιάχου προς Μητσοτάκη – Δέσμευση για πολύπλευρη συνεργασία Ελλάδας-Ισραήλ

Ο Ισραηλινός Πρωθυπουργός Βενιαμίν Νετανιάχου συνεχάρη τηλεφωνικά τον Έλληνα ομόλογό του Κυριάκο Μητσοτάκη για την πρόσφατη εκλογική του νίκη.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το πρωθυπουργικό γραφείο στην Ιερουσαλήμ, οι δυο ηγέτες συμφώνησαν ότι πρόκειται να πραγματοποιηθεί το συντομότερο τριμερής διάσκεψη των ηγετών Κύπρου, Ελλάδας και Ισραήλ, η οποία μεταξύ άλλων θα επικεντρωθεί στον τομέα της ενέργειας.

Στην ίδια ανακοίνωση τονίζεται ότι οι Νετανιάχου και Μητσοτάκης δεσμεύονται να συνεχίσουν την πολύπλευρη συνεργασία Ελλάδας-Ισραήλ στον κλάδο της τεχνολογίας, με έμφαση την ανάπτυξη εφαρμογών τεχνητής νοημοσύνης.

Πηγή: ΚΥΠΕ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων