16/07/2020 16/07/2020 Ευχαριστίες στον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, κ. Κασαπίδη και τον Αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών κ. Γιάτσο εξέφρασαν οι κάτοικοι της Σαρακίνας Γρεβενών για την έγκριση από το Περιφερειακό Συμβούλιο χρηματοδότησης του έργου επισκευής της στέγης του Αγίου Νικολάου στην περιοχή. Οι κάτοικοι δια μέσου του κ. Ιωάννη Ντόλια με άρθρο στους στην ιστοσελίδα greveniotis.gr, μη μπορώντας να κρύψουν...
16 Ιουλίου, 2020 - 18:24
Τελευταία ενημέρωση: 16/07/2020 - 17:33

Όταν τα λόγια γίνονται πράξεις

Διαδώστε:
Όταν τα λόγια γίνονται πράξεις

Ευχαριστίες στον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, κ. Κασαπίδη και τον Αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών κ. Γιάτσο εξέφρασαν οι κάτοικοι της Σαρακίνας Γρεβενών για την έγκριση από το Περιφερειακό Συμβούλιο χρηματοδότησης του έργου επισκευής της στέγης του Αγίου Νικολάου στην περιοχή.

Οι κάτοικοι δια μέσου του κ. Ιωάννη Ντόλια με άρθρο στους στην ιστοσελίδα greveniotis.gr, μη μπορώντας να κρύψουν τη χαρά τους για την απόφαση υλοποίησης του έργου, έγραψαν τα εξής:

«Οι προσπάθειες μας επιφέρουν αποτέλεσμα!

Τον περασμένο Δεκέμβριο (2019) μια ομάδα χωριανών βρεθήκαμε στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών κ. Γιάτσιου και ζητήσαμε την παρέμβαση της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας για την επισκευή της στέγης του Ιερού Ναού του χωριού μας της ιστορικής εκκλησίας του Αγ. Νικολάου.

Στις 1-7-2020 εγκρίθηκε από το Περιφερειακό Συμβούλιο η σύναψη Προγραμματικής Σύμβασης πολιτιστικής ανάπτυξης, για την εκτέλεση του έργου με τίτλο «ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΣΤΕΓΗΣ Ι. Ν. ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΤΗ ΣΑΡΑΚΙΝΑ ΓΡΕΒΕΝΩΝ».

Το έργο είναι ενταγμένο στο πρόγραμμα Έργων ΚΑΠ του έτους 2020 της Π.Ε. Γρεβενών με Προϋπολογισμό 35.000,00 ΕΥΡΩ.

Ευχαριστούμε τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κ. Κασαπίδη καθώς και τον κ. Γιάτσιο για την δρομολόγηση του έργου.
Αναμένουμε την Δημοπράτηση του!
Κάθε ενεργός πολίτης οφείλει να αγωνίζεται από όποια θέση και αν βρίσκεται και να προσπαθεί για το καλό του τόπου μας!
Εμείς προσπαθούμε καθημερινά με τον δικό μας τρόπο!
Και θα συνεχίσουμε..»

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων