14/02/2019 14/02/2019 Εγώ έχω τη δική μου σχέση με αυτό που λέγεται Ορθοδοξία και Εκκλησία” δήλωσε στο Open Beyond TV και την εκπομπή Ώρα Ελλάδος 7 ,  ο πρώην υπουργός και Υποψήφιος Ευρωβουλευτής  κ. Παναγιώτης Κουρομπλής, υποστηρίζοντας ότι κανείς δεν μπορεί να μονοπωλεί αυτό το χώρο, όπως επιχειρείται  πολλές φορές. Ο κατώτερος κλήρος και στα χρόνια της τουρκοκρατίας και...
14 Φεβρουαρίου, 2019 - 11:11

Π. Κουρουμπλής: Οι ιερείς είναι μαχητές της ζωής

Διαδώστε:
Π. Κουρουμπλής: Οι ιερείς είναι μαχητές της ζωής

Εγώ έχω τη δική μου σχέση με αυτό που λέγεται Ορθοδοξία και Εκκλησία” δήλωσε στο Open Beyond TV και την εκπομπή Ώρα Ελλάδος 7 ,  ο πρώην υπουργός και Υποψήφιος Ευρωβουλευτής  κ. Παναγιώτης Κουρομπλής, υποστηρίζοντας ότι κανείς δεν μπορεί να μονοπωλεί αυτό το χώρο, όπως επιχειρείται  πολλές φορές.

Ο κατώτερος κλήρος και στα χρόνια της τουρκοκρατίας και σήμερα, δεν είναι μόνο πνευματικοί άνθρωποι σε μια ενορία, είναι κοινωνικοί εργάτες, που υποκαθιστούν σε μεγάλο βαθμό πολλά και διάφορα ελλείμματα” υπογράμμισε και πρόσθεσε ότι στηρίζει την αναθεώρηση του άρθρου 3 του Συντάγματος, αλλά υπογραμμίζει ότι “ο κατώτερος κλήρος πρέπει να διασφαλιστεί με κάθε τρόπο, γιατί είναι οικογενειάρχες, είναι άνθρωποι στην πλειοψηφία τους πολύτεκνοι, είναι μαχητές της ζωής και πρέπει να στηριχθούν”.

Ενώ ερωτηθείς για το αν θα πρέπει να φύγουν από Δημόσιο απάντησε αρνητικά.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων