15/08/2020 15/08/2020 Στην πανηγυρική Θεία Λειτουργία για την εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Πάρο στον Ιερό Ναό της Παναγίας της Εκατονταπυλιανής συρρέουν οι πιστοί όπου λειτουργούν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος και ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ευρίπου κ. Χρυσόστομος. Μια διαφορετική εκδοχή της πανηγύρεως της Μεγαλόχαρης γιόρτασε το νησί της Πάρου καθώς από χθες το απόγευμα...
15 Αυγούστου, 2020 - 10:32
Τελευταία ενημέρωση: 15/08/2020 - 11:07

Πανηγυρίζει η Παναγία η Εκατονταπυλιανή στην Πάρο

Διαδώστε:
Πανηγυρίζει η Παναγία η Εκατονταπυλιανή στην Πάρο

Στην πανηγυρική Θεία Λειτουργία για την εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Πάρο στον Ιερό Ναό της Παναγίας της Εκατονταπυλιανής συρρέουν οι πιστοί όπου λειτουργούν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος και ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ευρίπου κ. Χρυσόστομος.

Μια διαφορετική εκδοχή της πανηγύρεως της Μεγαλόχαρης γιόρτασε το νησί της Πάρου καθώς από χθες το απόγευμα ισχύουν αυστηρότατα μέτρα για τον κίνδυνο διασποράς του κορωνοϊού.

Χωρίς μεγάφωνα, μάσκα πάντα και παντού και χωρίς λιτανείες το νησί της Πάρου γιορτάζει σιωπηλά την Μητέρα του Θεού.

Πλήθος πιστών τίμησε την Παναγία και τήρησε υπό την επίβλεψη πάντα της αστυνομίας όλα τα μέτρα και τις αποστάσεις όσο ήταν δυνατό στο πλαίσιο των έκτακτων μέτρων αντιμετώπισης του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού COVID-19.

Παρά τα προβλήματα των μέτρων αρκετός κόσμος τιμά την Παναγία προσερχόμενος με τα γόνατα ζητώντας την προστασία της!

Παρακολουθήστε σχετικά βίντεο: 

 

Πάρος- Γιώργος Φερδής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: 

Η Παναγία η Εκατονταπυλιανή δε θα αφήσει το νησί Της

ΠΑΡΟΣ: Βαρούν οι καμπάνες για την Παναγιά! (ΒΙΝΤΕΟ)

ΠΑΡΟΣ: Άκυρες οι εκδηλώσεις προς τιμήν της Παναγίας

 

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων