25/08/2021 25/08/2021 Για τα νέα μέτρα τα οποία θα ισχύσουν από τις 13 Σεπτεμβρίου μίλησε σήμερα στην εκπομπή της ΕΡΤ “Από τις Έξι” ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας. Ο κ. Πέτσας τοποθετήθηκε και στο θέμα περί “εξαίρεσης της Εκκλησίας” από τα νέα μέτρα λέγοντας ότι διαφωνεί με αυτή την άποψη. «Δεν νομίζω ότι εξαιρείται η Εκκλησία....
25 Αυγούστου, 2021 - 9:51
Τελευταία ενημέρωση: 25/08/2021 - 10:17

Πέτσας για νέα μέτρα: “Η Εκκλησία δεν νομίζω ότι εξαιρείται”

Διαδώστε:
Πέτσας για νέα μέτρα: “Η Εκκλησία δεν νομίζω ότι εξαιρείται”

Για τα νέα μέτρα τα οποία θα ισχύσουν από τις 13 Σεπτεμβρίου μίλησε σήμερα στην εκπομπή της ΕΡΤ “Από τις Έξι” ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας.

Ο κ. Πέτσας τοποθετήθηκε και στο θέμα περί “εξαίρεσης της Εκκλησίας” από τα νέα μέτρα λέγοντας ότι διαφωνεί με αυτή την άποψη.

«Δεν νομίζω ότι εξαιρείται η Εκκλησία. Υπάρχουν ανακοινώσεις και για την Εκκλησία και την προσέλευση των πιστών στην γενική παλέτα των μέτρων στις χθεσινές ανακοινώσεις. Η Εκκλησία, όλο το προηγούμενο διάστημα είχαμε μια πολύ καλή συνεργασία και ήταν αρωγός. Η τελευταία ανακοίνωση της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου, τέλος Ιουλίου, ήταν καθοριστική για να μπορέσουμε να επιταχύνουμε τις προσπάθειες εμβολιασμού και στα πιο απομακρυσμένα σημεία της χώρας», δήλωσε για το ζήτημα ο κ. Πέτσας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων