02/04/2020 02/04/2020 Μπαίνουμε στην πιο κρίσιμη φάση του πολέμου κατά του κορονοϊού, υπογράμμισε ξεκινώντας την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. Και, συνέχισε, σε όλα τα μέτωπα, πάμε καλύτερα σε σχέση με άλλες χώρες. Ωστόσο, τόνισε, ο Στέλιος Πέτσας, δεν επιτρέπεται κανένας εφησυχασμός. Μεταξύ άλλων ο κ. Πέτσας κλήθηκε να σχολιάσει και τη χθεσινή ανακοίνση της...
02 Απριλίου, 2020 - 15:07
Τελευταία ενημέρωση: 02/04/2020 - 16:30

Στ. Πέτσας: “Υπεύθυνη και μετρημένη η απόφαση της ΔΙΣ”

Διαδώστε:
Στ. Πέτσας: “Υπεύθυνη και μετρημένη η απόφαση της ΔΙΣ”

Μπαίνουμε στην πιο κρίσιμη φάση του πολέμου κατά του κορονοϊού, υπογράμμισε ξεκινώντας την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Και, συνέχισε, σε όλα τα μέτωπα, πάμε καλύτερα σε σχέση με άλλες χώρες. Ωστόσο, τόνισε, ο Στέλιος Πέτσας, δεν επιτρέπεται κανένας εφησυχασμός.

Μεταξύ άλλων ο κ. Πέτσας κλήθηκε να σχολιάσει και τη χθεσινή ανακοίνση της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος την οποία χαρακτήρισε ως «υπεύθυνη και μετρημένη». Παράλληλα, υπογράμμισε ότι αναφορικά με την πρότασή της ΔΙΣ να γίνουν οι λειτουργίες των εκκλησιών κεκλεισμένων των θυρών από την Κυριακή των Βαΐων μέχρι και το Πάσχα, «θα εξεταστεί από την κυβέρνηση την ερχόμενη εβδομάδα υπό το φώς των τελευταίων επιδημιολογικών δεδομένων».

Ο Στ. Πέτσας χαιρέτισε παράλληλα το γεγονός ότι η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών ακολουθεί τις οδηγίες των ειδικών και της Πολιτείας, όμως δυστυχώς, κάποιοι, ελάχιστοι, κάνουν κατάχρηση των δυνατοτήτων που δίδονται. Οι ουρές στις τράπεζες δεν είναι δικαιολογημένες, ανέφερε επί παραδείγματι, σημειώνοντας τις δυνατότητες που δίνει η τεχνολογία.

Επίσης ο Στ. Πέτσας ζήτησε χαρακτηριστικά «φέτος ας σουβλίσουμε τον κορονοϊό, μένοντας σπίτι», προστατεύοντας έτσι τη ζωή όλων ημών και των αγαπημένων μας προσώπων.

Δείτε την απάντηση του Κυβερνητικού εκπροσώπου για την ΔΙΣ στο 5:55′:

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων