29/08/2019 29/08/2019 Εντοπίστηκε 22χρονος να αφαιρεί κέρματα σε χώρο Ιερού Ναού σε περιοχή της Πέλλας, ενώ νωρίτερα αφαίρεσε τάματα πιστών από το εξωκκλήσι του ναού. Στη σύλληψη ενός 22χρονου ημεδαπού, για κλοπή από Ιερό Ναό σε περιοχή της Πέλλας, προχώρησαν οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Σκύδρας. Ο συλληφθείς εντοπίστηκε να αφαιρεί κέρματα σε χώρο Ιερού Ναού σε περιοχή...
29 Αυγούστου, 2019 - 13:39
Τελευταία ενημέρωση: 29/08/2019 - 13:40

Τάματα πιστών αφαιρέθηκαν από εξωκκλήσι

Διαδώστε:
Τάματα πιστών αφαιρέθηκαν από εξωκκλήσι

Εντοπίστηκε 22χρονος να αφαιρεί κέρματα σε χώρο Ιερού Ναού σε περιοχή της Πέλλας, ενώ νωρίτερα αφαίρεσε τάματα πιστών από το εξωκκλήσι του ναού.

Στη σύλληψη ενός 22χρονου ημεδαπού, για κλοπή από Ιερό Ναό σε περιοχή της Πέλλας, προχώρησαν οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Σκύδρας.

Ο συλληφθείς εντοπίστηκε να αφαιρεί κέρματα σε χώρο Ιερού Ναού σε περιοχή της Πέλλας, ενώ νωρίτερα αφαίρεσε τάματα πιστών από το εξωκκλήσι του ναού. Κατά τη στιγμή της σύλληψής του αντιστάθηκε απωθώντας τους αστυνομικούς, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να διαφύγει.

 

 

πηγή :https://www.voria.gr

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων