16/06/2021 16/06/2021 Την επίσκεψη του στο Άγιον Όρος ολοκλήρωσε ο Υφυπουργός Εξωτερικών, Αρμόδιος για θέματα Απόδημου Ελληνισμού και εκκλησιαστικών υποθέσεων Κωνσταντίνος Βλάσης, ο οποίος μετέβη στην Αθωνική Πολιτεία εκπροσωπώντας την κυβέρνηση στην τελετή αλλαγής της Ιεράς Επιστασίας στο Πρωτάτο. Κατά την επιστροφή του από το Άγιον Όρος ο κ. Βλάσης συναντήθηκε με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ....
16 Ιουνίου, 2021 - 14:28
Τελευταία ενημέρωση: 16/06/2021 - 16:50

Το Άγιον Όρος στο επίκεντρο της συνάντησης Βλάση-Τζιτζικώστα

Διαδώστε:
Το Άγιον Όρος στο επίκεντρο της συνάντησης Βλάση-Τζιτζικώστα

Την επίσκεψη του στο Άγιον Όρος ολοκλήρωσε ο Υφυπουργός Εξωτερικών, Αρμόδιος για θέματα Απόδημου Ελληνισμού και εκκλησιαστικών υποθέσεων Κωνσταντίνος Βλάσης, ο οποίος μετέβη στην Αθωνική Πολιτεία εκπροσωπώντας την κυβέρνηση στην τελετή αλλαγής της Ιεράς Επιστασίας στο Πρωτάτο.

Κατά την επιστροφή του από το Άγιον Όρος ο κ. Βλάσης συναντήθηκε με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολο Τζιτζικώστα, με τον οποίο συζήτησαν την πρόοδο των εργασιών στο οδικό δίκτυο του Αγίου Όρους, μετά τις περυσινές καταστροφές που προκλήθηκαν από έντονα καιρικά φαινόμενα.

Επίσης, συζήτησαν και για τις συνέργειες μεταξύ Υπουργείου Εξωτερικών και Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας σε θέματα Απόδημου Ελληνισμού.

Υπενθυμίζεται ότι κατά την παραμονή του στο Άγιον Όρος ο κ. Βλάσης πραγματοποίησε σειρά επισκέψεων σε διάφορες Μονές.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ο Υφυπουργός Εξωτερικών επισκέφτηκε Μονές στο Άγιον Όρος

Σε Μονές του Αγίου Όρους ο Υφυπουργός Εξωτερικών Κ. Βλάσης

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων