05/07/2022 05/07/2022 Βελτιωμένη είναι η εικόνα από τη πυρκαγιά που ξέσπασε, χθες το απόγευμα, σε δύσβατη δασική έκταση στο Άγιον Όρος, στην περιοχή Ακρωτήριο Αράπης. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η φωτιά έχει οριοθετηθεί, ενώ στο σημείο επιχειρούν 24 πυροσβέστες με δέκα οχήματα και δύο πεζοπόρα τμήματα. Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετείχαν, χθες, και εναέρια μέσα. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ –...
05 Ιουλίου, 2022 - 9:29
Τελευταία ενημέρωση: 05/07/2022 - 11:03

Βελτιωμένη η εικόνα από τη φωτιά στο Άγιον Όρος

Διαδώστε:
Βελτιωμένη η εικόνα από τη φωτιά στο Άγιον Όρος

Βελτιωμένη είναι η εικόνα από τη πυρκαγιά που ξέσπασε, χθες το απόγευμα, σε δύσβατη δασική έκταση στο Άγιον Όρος, στην περιοχή Ακρωτήριο Αράπης.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η φωτιά έχει οριοθετηθεί, ενώ στο σημείο επιχειρούν 24 πυροσβέστες με δέκα οχήματα και δύο πεζοπόρα τμήματα. Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετείχαν, χθες, και εναέρια μέσα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Ολονύκτια μάχη με τις φλόγες σε Φωκίδα, Κρανίδι, Άγιον Όρος – Υψηλή επικινδυνότητα για πυρκαγιές σήμερα

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων