02/12/2020 02/12/2020 Το Σάββατο, 5 Δεκεμβρίου, θα τελεστεί στην Ιερά Μονή Αγίου Αντωνίου της Αριζόνας το ετήσιο μνημόσυνο για τoν μακαριστό γέροντα Εφραίμ, ιδρυτή της Ιεράς Μονής, που εξεδήμησε εις Κύριον στις 7 Δεκεμβρίου του 2019. Τα πνευματικά του παιδιά και ιδίως οι μοναχοί της Μονής στην ανακοίνωσή τους: Ο Γέροντας μας άφησε την αγία του ευλογία...
02 Δεκεμβρίου, 2020 - 15:41
Τελευταία ενημέρωση: 02/12/2020 - 16:12

ΑΡΙΖΟΝΑ: Ετήσιο μνημόσυνο για τον Γέροντα Εφραίμ

Διαδώστε:
ΑΡΙΖΟΝΑ: Ετήσιο μνημόσυνο για τον Γέροντα Εφραίμ

Το Σάββατο, 5 Δεκεμβρίου, θα τελεστεί στην Ιερά Μονή Αγίου Αντωνίου της Αριζόνας το ετήσιο μνημόσυνο για τoν μακαριστό γέροντα Εφραίμ, ιδρυτή της Ιεράς Μονής, που εξεδήμησε εις Κύριον στις 7 Δεκεμβρίου του 2019.

Τα πνευματικά του παιδιά και ιδίως οι μοναχοί της Μονής στην ανακοίνωσή τους:

Ο Γέροντας μας άφησε την αγία του ευλογία ως κληρονομιά, όχι μόνο διαμέσου των βαθέων αναμνήσεων και των θαυματουργικών εμπειριών, που συγκέντρωσε ο καθένας από εμάς, ως πνευματικά του παιδιά και υποτακτικοί του, αλλά κυρίως επειδή βρήκαμε τους εαυτούς μας να περπατούν στο πνευματικό μονοπάτι, ακολουθώντας τις ιερές διδασκαλίες του, οι οποίες είναι οι διδασκαλίες των Αγίων Πατέρων της Εκκλησίας.

Δείτε επίσης: Στη γη της Αριζόνας αναπαύεται ο μακαριστός Γέροντας Εφραίμ (ΒΙΝΤΕΟ)

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων