11/07/2021 11/07/2021 Ολοκληρώθηκαν χθες, Σάββατο, 11 Ιουλίου 2021, οι εόρτιες λατρευτικές εκδηλώσεις στην Ιερά Μονή Κουδουμά, που τίμησε τους Όσιους Κτήτορες και ανακαινιστές της, Πατέρες Παρθένιο και Ευμένιο. Το βράδυ της Πέμπτης, 8/7/2021, στο καθολικό της Μονής πραγματοποιήθηκε ιερά αγρυπνία επί την εορτή των Οσίων, ενώ την Παρασκευή τελέσθηκε ο πανηγυρικός Εσπερινός. Το Σάββατο, κυριώνυμο ημέρα της εορτής...
11 Ιουλίου, 2021 - 18:32
Τελευταία ενημέρωση: 11/07/2021 - 23:17

Η Ιερά Μονή Κουδουμά τίμησε τους Όσιους Κτήτορές της

Διαδώστε:
Η Ιερά Μονή Κουδουμά τίμησε τους Όσιους Κτήτορές της

Ολοκληρώθηκαν χθες, Σάββατο, 11 Ιουλίου 2021, οι εόρτιες λατρευτικές εκδηλώσεις στην Ιερά Μονή Κουδουμά, που τίμησε τους Όσιους Κτήτορες και ανακαινιστές της, Πατέρες Παρθένιο και Ευμένιο.

Το βράδυ της Πέμπτης, 8/7/2021, στο καθολικό της Μονής πραγματοποιήθηκε ιερά αγρυπνία επί την εορτή των Οσίων, ενώ την Παρασκευή τελέσθηκε ο πανηγυρικός Εσπερινός. Το Σάββατο, κυριώνυμο ημέρα της εορτής των Οσίων πατέρων, έγινε ο Όρθρος και η πανηγυρική πολυαρχιερατική Θεία λειτουργία. Χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αυστρίας κ. Αρσένιος, συλλειτουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Γορτύνης και Αρκαδίας κ. Μακαρίου και συμπροσευχομένων πολλών Κρητικών ιερέων και ευλαβών πιστών, που τιμούν τους Αγίους κάθε χρόνο.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων