14/06/2022 14/06/2022 Τον υπουργό Γεωργικής Αναπτύξεως κ. Γεώργιο Γεωργαντά και τον υφυπουργό Περιβάλλοντος και Ενεργείας κ. Γεώργιο Αμυρά υποδέχθηκε ο Μη­τρο­πο­λί­της Πολυανής και Κιλκισίου κ. Βαρθολομαίος στην ιστορική Ιερά Μονή του Αγίου Γεωργίου στον Λόφο του Κιλκίς. “Δόθηκε η ευκαιρία οι υπουργοί να προσκυνήσουν την εικόνα και το απότμημα του Ιερού λειψάνου του Αγίου Γεωργίου, να περιηγηθούν...
14 Ιουνίου, 2022 - 21:20

Ο Μητροπολίτης Κιλκισίου υποδέχθηκε τον Υπ. και τον Υφ. Γεωργικής Ανάπτυξης

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Κιλκισίου υποδέχθηκε τον Υπ. και τον Υφ. Γεωργικής Ανάπτυξης

Τον υπουργό Γεωργικής Αναπτύξεως κ. Γεώργιο Γεωργαντά και τον υφυπουργό Περιβάλλοντος και Ενεργείας κ. Γεώργιο Αμυρά υποδέχθηκε ο Μη­τρο­πο­λί­της Πολυανής και Κιλκισίου κ. Βαρθολομαίος στην ιστορική Ιερά Μονή του Αγίου Γεωργίου στον Λόφο του Κιλκίς.

“Δόθηκε η ευκαιρία οι υπουργοί να προσκυνήσουν την εικόνα και το απότμημα του Ιερού λειψάνου του Αγίου Γεωργίου, να περιηγηθούν στον περιβάλλοντα χώρο και να εξαγγείλουν τα έργα ανάπλασης του Λόφου καθώς και τη δημιουργία σύγχρονου πάρκου και αθλητικών εγκαταστάσεων, προς όφελος όλων των κατοίκων του Κιλκίς”, όπως έγραψε χαρακτηριστικά στο Facebook ο Σεβασμιώτατος.

“Σήμερα υποδέχθηκα στην ιστορική Ιερά Μονή του Αγίου Γεωργίου, η οποία βρίσκεται στον Λόφο του Κιλκίς, γνωστό ως λόφο του Αγίου Γεωργίου, τον υπουργό Γεωργικής Αναπτύξεως κ. Γεώργιο Γεωργαντά και τον υφυπουργό Περιβάλλοντος και Ενεργείας κ. Γεώργιο Αμυρά.

Δόθηκε η ευκαιρία οι υπουργοί να προσκυνήσουν την εικόνα και το απότμημα του Ιερού λειψάνου του Αγίου Γεωργίου, να περιηγηθούν στον περιβάλλοντα χώρο και να εξαγγείλουν τα έργα ανάπλασης του Λόφου καθώς και τη δημιουργία σύγχρονου πάρκου και αθλητικών εγκαταστάσεων, προς όφελος όλων των κατοίκων του Κιλκίς.

Στην συνέχεια, είχα την χαρά να ξεναγήσω τον Υφυπουργό κ. Γεώργιο Αμυρά στο Εκκλησιαστικό Κειμηλιαρχείο της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, να έχω έναν γόνιμο διάλογο μαζί του για θέματα κοινού ενδιαφέροντος και να διαπιστώσω για ακόμη μια φορά, το σεβασμό του προς το θεσμό της Εκκλησίας και το αμέριστο ενδιαφέρον του για αναπτυξιακά έργα προς όφελος της κοινωνίας των πολιτών”, έγραψε ο Σεβασμιώτατος στο Facebook.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων