18/09/2022 18/09/2022 Στον ιστορικό Ιερό Ναό του Τιμίου Προδρόμου Άργους, τέλεσε την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2022 Θεία Λειτουργία ο Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος. Να αναφερθεί ότι ο κ. Χρυσόστομος με ευλογία του Μητροπολίτη Αργολίδος κ. Νεκταρίου, βρέθηκε στην Αργολίδα στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων του Ιερού Ναού με την έλευση της Τιμίας Κάρας της Αγίας Παρασκευής. Γράφει...
18 Σεπτεμβρίου, 2022 - 12:51
Τελευταία ενημέρωση: 18/09/2022 - 13:19

Ο Μάνης Χρυσόστομος στον Ι.Ν. Τιμίου Προδρόμου Άργους (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Ο Μάνης Χρυσόστομος στον Ι.Ν. Τιμίου Προδρόμου Άργους (ΦΩΤΟ)

Στον ιστορικό Ιερό Ναό του Τιμίου Προδρόμου Άργους, τέλεσε την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2022 Θεία Λειτουργία ο Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος.

Να αναφερθεί ότι ο κ. Χρυσόστομος με ευλογία του Μητροπολίτη Αργολίδος κ. Νεκταρίου, βρέθηκε στην Αργολίδα στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων του Ιερού Ναού με την έλευση της Τιμίας Κάρας της Αγίας Παρασκευής.

Γράφει ο Ευάγγελος Μπουγιώτης

Ο Μητροπολίτης Μάνης στο κήρυγμά του, μίλησε για την ενάρετη ζωή και το έργο της Αγίας.

Από την πλευρά του ο εφημέριος του Ιερού Ναού π. Αντώνιος Φιλιππής στο τέλος της θείας λειτουργίας, ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη Μάνης για τον κόπο που έκανε να επισκεφτεί το Αργος και να τελέσει την θεία λειτουργία, καθώς κι όσους τίμησαν με την παρουσία τους την Αγία Παρασκευή.

Η υποδοχή της Τιμίας Κάρας της Αγίας Παρασκευής, που φυλάσσεται στην Ι.Μ. Κοιμήσεως Θεοτόκου Μακρυμάλλης Ευβοίας, έγινε την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου στο παρεκκλήσιο του Τιμίου Προδρόμου στο Αργος.

Κατόπιν μεταφέρθηκε στον ενοριακό Ι.Ν. Τιμίου Προδρόμου όπου και θα παραμείνει έως την αναχώρησή της την Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων