19/04/2019 19/04/2019 Συνάντηση με τον Παναγιώτατο Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης, κ. Άνθιμο, είχε στην πόλη της Θεσσαλονίκης ο Κώστας Δέρβος. Επισκεπτόμενος την Ιερά Μητρόπολη, ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ και υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία, είχε την ευκαιρία να συζητήσει ζητήματα που άπτονται της τοπικής κοινωνίας και γενικότερα της Βορείου Ελλάδος. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, έδειξε έντονο...
19 Απριλίου, 2019 - 15:29
Τελευταία ενημέρωση: 19/04/2019 - 15:30

Ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ στον Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης

Διαδώστε:
Ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ στον Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης

Συνάντηση με τον Παναγιώτατο Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης, κ. Άνθιμο, είχε στην πόλη της Θεσσαλονίκης ο Κώστας Δέρβος. Επισκεπτόμενος την Ιερά Μητρόπολη, ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ και υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία, είχε την ευκαιρία να συζητήσει ζητήματα που άπτονται της τοπικής κοινωνίας και γενικότερα της Βορείου Ελλάδος.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, έδειξε έντονο ενδιαφέρον για την κοινωνική δράση της Εκκλησίας, ενώ παράλληλα τόνισε ότι η ίδια αποτελεί πυλώνα συνοχής και ενότητας για τον ελληνικό λαό. Πριν την αναχώρησή του, ο κ. Δέρβος δήλωσε πώς είναι σίγουρος ότι η Εκκλησία της Ελλάδος θα επιτελέσει τον ιστορικό της ρόλο πιο έντονα από ποτέ τα επόμενα χρόνια, θα σταθεί δηλαδή αρωγός στην προσπάθεια ανάκαμψης του ελληνικού κράτους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων