26/12/2022 26/12/2022 Πανηγυρικά εορτάστηκε η χαρμόσυνη ήμερα του Χριστουγέννων στην Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου. Στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Αχιλλίου  χοροστάτησε στον Όρθρο και τέλεσε την Θεία Λειτουργία ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος. Στη διάρκεια του κοινωνικού ο Προϊστάμενος του Ιερού Ναού Αρχιμανδρίτης κ. Ραφαήλ ανέγνωσε την εόρτια εγκύκλιο των Χριστουγέννων του...
26 Δεκεμβρίου, 2022 - 13:00
Τελευταία ενημέρωση: 26/12/2022 - 12:58

Χριστούγεννα στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Αχιλλίου Λαρίσης

Διαδώστε:
Χριστούγεννα στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Αχιλλίου Λαρίσης

Πανηγυρικά εορτάστηκε η χαρμόσυνη ήμερα του Χριστουγέννων στην Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου.

Στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Αχιλλίου  χοροστάτησε στον Όρθρο και τέλεσε την Θεία Λειτουργία ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος.

Στη διάρκεια του κοινωνικού ο Προϊστάμενος του Ιερού Ναού Αρχιμανδρίτης κ. Ραφαήλ ανέγνωσε την εόρτια εγκύκλιο των Χριστουγέννων του Μητροπολίτη Λαρίσης.

Προ της απολύσεως ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε στους πιστούς πλούσια την ευλογία του γεννηθέντος Χριστού στις οικογένειές τους.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων