04/07/2020 04/07/2020 Ιερά Αγρυπνία μετ᾽ αρτοκλασίας στην Ιερά Μονή Υπεραγίας Θεοτόκου Καθαρών Ιθάκης ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λευκάδος και Ιθάκης κ. Θεοφίλου τελέστηκε το βράδυ της Παρασκευής, 3 προς Σαββάτο 4 Ιουλίου 2020 με την ευκαιρία της μνήμης του Αγίου Ανδρέου Επισκόπου Κρήτης, ποιητού του Μ. Κανόνος, τμήμα της Αγίας Κάρας του οποίου φυλάσσεται στην Ιερά Μονή...
04 Ιουλίου, 2020 - 22:25
Τελευταία ενημέρωση: 04/07/2020 - 22:19

Ιερά Αγρυπνία για τη μνήμη του Αγίου Ανδρέα, Επισκόπου Κρήτης

Διαδώστε:
Ιερά Αγρυπνία για τη μνήμη του Αγίου Ανδρέα, Επισκόπου Κρήτης

Ιερά Αγρυπνία μετ᾽ αρτοκλασίας στην Ιερά Μονή Υπεραγίας Θεοτόκου Καθαρών Ιθάκης ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λευκάδος και Ιθάκης κ. Θεοφίλου τελέστηκε το βράδυ της Παρασκευής, 3 προς Σαββάτο 4 Ιουλίου 2020 με την ευκαιρία της μνήμης του Αγίου Ανδρέου Επισκόπου Κρήτης, ποιητού του Μ. Κανόνος, τμήμα της Αγίας Κάρας του οποίου φυλάσσεται στην Ιερά Μονή Υπεραγίας Θεοτόκου Καθαρών Ιθάκης.

Τον Σεβασμιώτατο στην ιστορική Ιερά Μονή κατά την Αρχιερατική Ιερά Αγρυπνία πλαισίωσαν ο Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Πανοσ. Αρχιμανδρίτης π. Σεβαστιανός Μόσχος, ο Αρχιερατικός Επίτροπος της νήσου Αιδεσιμ. Πρωτοπρεσβύτερος π. Χριστόδουλος Τριλίβας, ο Αιδεσιμολ. Πρωτοπρεσβύτερος π. Θεοδόσιος Δενδρινός και ο ευλαβέστατος Διάκονος π. Σεραφείμ Περγάρης.

 

 

Ιερά

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων