15/09/2022 15/09/2022 Στο παρεκκλήσιο του Τιμίου Σταυρού της 4ης Μοίρας Σταθμού Ελέγχου και Προειδοποίησης (ΜΣΕΠ) στην Εγκλουβή Λευκάδος τελέστηκε το πρωί της Τετάρτης, 14 Σεπτεμβρίου 2022 Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Λευκάδος και Ιθάκης. κ. Θεοφίλου, πλαισιούμενου από τον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη π. Νικηφόρο Ασπρογέρακα, Ηγούμενο της Ιεράς Μονής Φανερωμένης Λευκάδος και τον ευλαβέστατο Διάκονο...
15 Σεπτεμβρίου, 2022 - 11:54
Τελευταία ενημέρωση: 15/09/2022 - 11:55

Ο Μητροπολίτης Λευκάδος στην 4η ΜΣΕΠ για τη γιορτή του Τιμίου Σταυρού

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Λευκάδος στην 4η ΜΣΕΠ για τη γιορτή του Τιμίου Σταυρού

Στο παρεκκλήσιο του Τιμίου Σταυρού της 4ης Μοίρας Σταθμού Ελέγχου και Προειδοποίησης (ΜΣΕΠ) στην Εγκλουβή Λευκάδος τελέστηκε το πρωί της Τετάρτης, 14 Σεπτεμβρίου 2022 Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Λευκάδος και Ιθάκης. κ. Θεοφίλου, πλαισιούμενου από τον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη π. Νικηφόρο Ασπρογέρακα, Ηγούμενο της Ιεράς Μονής Φανερωμένης Λευκάδος και τον ευλαβέστατο Διάκονο π. Σεραφείμ Περγάρη.

Παρόντες μεταξύ άλλων ήταν ο Διοικητής της 4 ΜΣΕΠ Σμηναγός (EA) κ. Ανδρέας Δασκαλόπουλος, ο Βουλευτής Λευκάδος κ. Αθανάσιος Καββαδάς, καθώς και το στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό της Μονάδος.

Μετά το πέρας της Πανηγυρικής Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε προσωπικώς τον Διοικητή για την τιμητική πρόσκληση. Ακολούθησε κέρασμα στις εγκαταστάσεις της Μονάδας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων