18/04/2019 18/04/2019 Πραγματοποιήθηκε χθες στην πόλη της Ναυπάκτου μουσική εκδήλωση πού διοργάνωσε η Ιερά Μητρόπολη Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου, εν όψει της Μεγάλης Εβδομάδος, με τίτλο «Μουσικό αφιέρωμα στην Μεγάλη Τεσσαρακοστή».Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στό Πνευματικό της Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως. Συμμετείχε η  χορωδία Παραδοσιακής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου υπό τη διεύθυνση του Παντελή...
18 Απριλίου, 2019 - 17:59

Μουσική εκδήλωση στη Ναύπακτο ενόψει της Μ. Εβδομάδας

Διαδώστε:
Μουσική εκδήλωση στη Ναύπακτο ενόψει της Μ. Εβδομάδας

Πραγματοποιήθηκε χθες στην πόλη της Ναυπάκτου μουσική εκδήλωση πού διοργάνωσε η Ιερά Μητρόπολη Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου, εν όψει της Μεγάλης Εβδομάδος, με τίτλο «Μουσικό αφιέρωμα στην Μεγάλη Τεσσαρακοστή».Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στό Πνευματικό της Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως. Συμμετείχε η  χορωδία Παραδοσιακής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου υπό τη διεύθυνση του Παντελή Αναστασόπουλου.

Δείτε ολόκληρη την εκδήλωση

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων