27/07/2021 27/07/2021 Το απόγευμα της 26ης Ιουλίου 2021, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας χοροστάτησε στον Αρχιερατικό Εσπερινό που τελέστηκε στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Αγίου Παντελεήμονα Πολίχνης. Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Ιάκωβος Κυζιρίδης αντλώντας από το Συναξάρι ιστορικά στοιχεία για τη ζωή του Αγίου Παντελεήμονα  παρουσίασε στο εκκλησίασμα τους πνευματικούς  αγώνες του για την αγάπη του Χριστού, καθώς και τη θυσιαστική διακονία...
27 Ιουλίου, 2021 - 15:06
Τελευταία ενημέρωση: 27/07/2021 - 16:50

Νεαπόλεως Βαρνάβας: «Τηρήστε τις οδηγίες των γιατρών»

Διαδώστε:
Νεαπόλεως Βαρνάβας: «Τηρήστε τις οδηγίες των γιατρών»

Το απόγευμα της 26ης Ιουλίου 2021, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας χοροστάτησε στον Αρχιερατικό Εσπερινό που τελέστηκε στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Αγίου Παντελεήμονα Πολίχνης.

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Ιάκωβος Κυζιρίδης αντλώντας από το Συναξάρι ιστορικά στοιχεία για τη ζωή του Αγίου Παντελεήμονα  παρουσίασε στο εκκλησίασμα τους πνευματικούς  αγώνες του για την αγάπη του Χριστού, καθώς και τη θυσιαστική διακονία του για την αγάπη των ανθρώπων.

Στο τέλος, για άλλη μια φορά ο Σεβασμιώτατος παρότρυνε τους παρευρισκόμενους να τηρούν τις οδηγίες των γιατρών και να προβούν στον ενδεδειγμένο εμβολιασμό. «Ο Χριστός και οι Άγιοι παραιτήθηκαν από όλα τα ατομικά τους δικαιώματα για χάρη των άλλων. Ας τους μιμηθούμε!».

Στην ακολουθία συμμετείχε και ο Δήμαρχος Παύλου Μελά κ. Δημήτρης Δεμουρτζίδης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων