21/10/2022 21/10/2022 Δοξολογία επί τη εορτή του Αγίου ενδόξου μεγαλομάρτυρος Αρτεμίου προστάτη της Ελληνικής Αστυνομίας τελέσθηκε, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Παραμυθίας, Φιλιατών, Γηρομερίου και Πάργας κ. Τίτου, και αναγνώστηκε η Ημερησία Διαταγή του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας. Ο Σεβασμιώτατος μετά την ολοκλήρωση της Δοξολογίας ευχήθηκε στα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας σωματική υγεία και ψυχικό σθένος, ώστε να...
21 Οκτωβρίου, 2022 - 16:12
Τελευταία ενημέρωση: 21/10/2022 - 16:20

Εορτή του Αγίου Αρτεμίου και του Αγίου Γερασίμου

Διαδώστε:
Εορτή του Αγίου Αρτεμίου και του Αγίου Γερασίμου

Δοξολογία επί τη εορτή του Αγίου ενδόξου μεγαλομάρτυρος Αρτεμίου προστάτη της Ελληνικής Αστυνομίας τελέσθηκε, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Παραμυθίας, Φιλιατών, Γηρομερίου και Πάργας κ. Τίτου, και αναγνώστηκε η Ημερησία Διαταγή του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ο Σεβασμιώτατος μετά την ολοκλήρωση της Δοξολογίας ευχήθηκε στα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας σωματική υγεία και ψυχικό σθένος, ώστε να μπορούν να ανταποκριθούν στο δύσκολο έργο τους.

Στα Αστυνομικό Μέγαρο Ηγουμενίτσας ο Αστυνομικός Διευθυντής προσέφερε κέρασμα στο Σεβασμιώτατο και τη συνοδεία του.

Φωτογραφικά στιγμιότυπα:

Διαβάστε ακόμη: Εκδηλώσεις για τον εορτασμό του Προστάτη της ΕΛ.ΑΣ Αγίου Αρτεμίου σε όλη την Ελλάδα (ΒΙΝΤΕΟ / ΦΩΤΟ)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων