30/03/2024 02/04/2024 Δεν θα εμπλακεί σε μια δημόσια αντιπαράθεση, αναφέρει, σε ανακοίνωση της, η Ιερά Μητρόπολη Ταμασού και Ορεινής, εκφράζοντας την πλήρη εμπιστοσύνη της στις διαδικασίες του Συνοδικού Δικαστηρίου και της Αστυνομίας. «Παρακολουθούμε προσεκτικά τα όσα ψευδώς διαδίδονται και ανακοινώνονται σε μία προσπάθεια επηρεασμού της κοινής γνώμης και των διεξαγόμενων ερευνών. Δεν θα ακολουθήσουμε αυτή την ατραπό...
30 Μαρτίου, 2024 - 17:59
Τελευταία ενημέρωση: 02/04/2024 - 21:15

Ι.Μ. Ταμασού: Πλήρη εμπιστοσύνη στο Συνοδικό Δικαστηρίο και στην Αστυνομία

Διαδώστε:
Ι.Μ. Ταμασού: Πλήρη εμπιστοσύνη στο Συνοδικό Δικαστηρίο και στην Αστυνομία

Δεν θα εμπλακεί σε μια δημόσια αντιπαράθεση, αναφέρει, σε ανακοίνωση της, η Ιερά Μητρόπολη Ταμασού και Ορεινής, εκφράζοντας την πλήρη εμπιστοσύνη της στις διαδικασίες του Συνοδικού Δικαστηρίου και της Αστυνομίας.

«Παρακολουθούμε προσεκτικά τα όσα ψευδώς διαδίδονται και ανακοινώνονται σε μία προσπάθεια επηρεασμού της κοινής γνώμης και των διεξαγόμενων ερευνών. Δεν θα ακολουθήσουμε αυτή την ατραπό και δεν θα εμπλακούμε σε μια δημόσια αντιπαράθεση, για να απαντήσουμε σε κάθε ψευδή ή παραπλανητική αναφορά. Έχουμε πλήρη εμπιστοσύνη στις διαδικασίες, που διεξάγονται από το Συνοδικό Δικαστήριο και την Αστυνομία, στις οποίες θέτουμε αρμοδίως την αλήθεια», προσθέτει.

Αναφέρει, τέλος, ότι είναι απολύτως βέβαιοι ότι σύντομα όλη η αλήθεια θα έλθει στο φως.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων