22/11/2019 22/11/2019 “Σήμερα, επισκέφθηκα τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φθιώτιδος, κ.κ. Συμεών” αναφέρει σε σημερινή, επίκαιρη ανάρτησή του, ο Δήμαρχος Λαμιέων, κ. Ευθύμιος Καραϊσκος. “Δεν ήταν απλώς μια εθιμοτυπική συνάντηση. Ανταλλάξαμε απόψεις για όλα αυτά που αφορούν τον τόπο μας, για τις κοινές προκλήσεις που έχουμε μπροστά μας, αλλά και για τα νέα πεδία συνεργασίας που ανοίγονται μεταξύ Ιεράς...
22 Νοεμβρίου, 2019 - 15:56
Τελευταία ενημέρωση: 22/11/2019 - 15:12

“Όχι απλώς δίπλα, αλλά μέσα στην κοινωνία, με έργα και δράσεις”

Διαδώστε:
“Όχι απλώς δίπλα, αλλά μέσα στην κοινωνία, με έργα και δράσεις”

“Σήμερα, επισκέφθηκα τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φθιώτιδος, κ.κ. Συμεών” αναφέρει σε σημερινή, επίκαιρη ανάρτησή του, ο Δήμαρχος Λαμιέων, κ. Ευθύμιος Καραϊσκος.

“Δεν ήταν απλώς μια εθιμοτυπική συνάντηση. Ανταλλάξαμε απόψεις για όλα αυτά που αφορούν τον τόπο μας, για τις κοινές προκλήσεις που έχουμε μπροστά μας, αλλά και για τα νέα πεδία συνεργασίας που ανοίγονται μεταξύ Ιεράς Μητρόπολης Φθιώτιδας και Δήμου Λαμιέων”.

“Είμαι ιδιαιτέρως χαρούμενος, γιατί στο τιμόνι της Μητρόπολης βρίσκεται ένας πνευματικός ηγέτης, ένας νέος άνθρωπος που πιστεύει ότι η Εκκλησία πρέπει να βρίσκεται όχι απλώς δίπλα, αλλά μέσα στην κοινωνία, με έργα και δράσεις” συμπληρώνει. “Εύχομαι η ευλογία του Κυρίου να τον συνοδεύει για πολλά χρόνια στην διακονία Του”.

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων