15/09/2021 15/09/2021 Tην εις Διάκονον Χειροτονία του ευλαβούς νέου Ιωάννη Καρπασινού θα τελέσει αύριο, Πέμπτη 16η Σεπτεμβρίου 2021, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ στον νέο παμμεγέθη Ιερό Ναό του Αγίου Νεκταρίου στην Αίγινα. Ο νέος, που θα ενταχθεί στο πλήρωμα της εκκλησίας ως διάκονος, είναι έγγαμος και πτυχιούχος της Ανωτάτης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας Αθηνών....
15 Σεπτεμβρίου, 2021 - 19:46
Τελευταία ενημέρωση: 15/09/2021 - 19:47

Χειροτονία διακόνου αύριο στον Άγιο Νεκτάριο

Διαδώστε:
Χειροτονία διακόνου αύριο στον Άγιο Νεκτάριο

Tην εις Διάκονον Χειροτονία του ευλαβούς νέου Ιωάννη Καρπασινού θα τελέσει αύριο, Πέμπτη 16η Σεπτεμβρίου 2021, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ στον νέο παμμεγέθη Ιερό Ναό του Αγίου Νεκταρίου στην Αίγινα.

Ο νέος, που θα ενταχθεί στο πλήρωμα της εκκλησίας ως διάκονος, είναι έγγαμος και πτυχιούχος της Ανωτάτης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας Αθηνών.

Την Δευτέρα 13η Σεπτεμβρίου 2021, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ τέλεσε στην Ύδρα τον αγιασμό επί τη ενάρξει της νέας Σχολικής χρονιάς, το πρωί στο Α’ Δημοτικό Σχολείο και το απόγευμα στο Λύκειο Ύδρας, ευχόμενος πατρικά.

Στον αγιασμό του Λυκείου ο Σεβασμιώτατος ανέπτυξε ωφέλιμες σκέψεις και εν συνεχεία παρακολούθησε την εκδήλωση απονομής βραβείων “Παπαδοπούλου” στους 3 πρώτους επιτυχόντες στα Α.Ε.Ι και σε 2 μεταπτυχιακούς.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων