13/05/2019 13/05/2019 Ο Ιερός Ναός των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, στο πλαίσιο και της εφετινής πανήγυρης των Αγίων, πέραν του πλήθους των θρησκευτικών εκδηλώσεων, διοργανώνει, μετά τη μεγάλη περσυνή επιτυχία, το απόγευμα της Τρίτης 21 Μαΐου 2019 το 2ο ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΧΟΡΕΥΤΙΚΩΝ ΣΥΝΟΛΩΝ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ, που έχει τίτλο: «…με χορούς κυκλωτικούς, πάντα ν’ ανταμώνουμε!» Την ευθύνη της διοργάνωσης έχουν...
13 Μαΐου, 2019 - 22:49

52 χορευτικά συγκροτήματα στο πανηγύρι των Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης

Διαδώστε:
52 χορευτικά συγκροτήματα στο πανηγύρι των Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης

Ο Ιερός Ναός των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, στο πλαίσιο και της εφετινής πανήγυρης των Αγίων, πέραν του πλήθους των θρησκευτικών εκδηλώσεων, διοργανώνει, μετά τη μεγάλη περσυνή επιτυχία, το απόγευμα της Τρίτης 21 Μαΐου 2019 το 2ο ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΧΟΡΕΥΤΙΚΩΝ ΣΥΝΟΛΩΝ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ, που έχει τίτλο:

«…με χορούς κυκλωτικούς, πάντα ν’ ανταμώνουμε!»

Την ευθύνη της διοργάνωσης έχουν οι φορείς της Ιεράς Μητρόπολης Δημητριάδος & Αλμυρού, «Μαγνήτων Κιβωτός, για τη διάσωση του πολιτιστικού αποθέματος» και το Χορευτικό Σύνολο Γυναικών «Η ΔΗΜΗΤΡΙΑΣ».

Χορευτικές ομάδες απ’ όλη τη Μαγνησία και σύσσωμη η πόλη, θα ανταμώσουν και θα εορτάσουν στην παραλία του Βόλου παραδοσιακά με ζωντανούς ήχους κλαρίνων, ζουρνάδων, κρουστών, λύρας και βιολιού!

Ο σκοπός της εκδήλωσης αυτής, επιτεύχθηκε σε πολύ μεγάλο βαθμό κατά την περσυνή διεξαγωγή, τόσο που ήταν καθολική η απαίτηση της φετινής διοργάνωσης. Το Χορευτικό Σύνολο της Ι.Μ.Δ. «Η Δημητριάς», στοχεύειστη σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των χορευτικών ομάδων και την επίτευξη καλύτερης επικοινωνίας των ανθρώπων που ασχολούνται με την παράδοση, τον πολιτισμό και τον χορό.

Οι συμμετοχές σχεδόν όλων των χορευτικών συνόλων θα προσδώσουν επιπλέον κύρος στις εκδηλώσεις του «2ουΑΝΤΑΜΩΜΑΤΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΕΥΤΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ» , και η φήμη του, ευελπιστούμε ότι θα ξεπεράσει την περιοχή μας.

Η «Μαγνήτων Κιβωτός» και όλα τα χορευτικά σύνολα, καλούν τους πολίτες να αγκαλιάσουν και αυτή την προσπάθειά τους.

Αναλυτικά στοιχεία για τους στόχους, τις προοπτικές και το πρόγραμμα του«2ου ΑΝΤΑΜΩΜΑΤΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΕΥΤΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ» θα αναλύσουν, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού και ο προϊστάμενος του Ι. Ν. Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, Αρχιμ π. Καλλίνικος, σε συνέντευξη Τύπου την Τετάρτη 15 Μαΐου 2019 και ώρα 12.00, στο γραφεία του Ιερού Ναού των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης.

Πηγή: www.myvolos.net

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων