28/03/2019 28/03/2019 Τον Καθηγούμενο της Ιεράς Μονής Μεγάλου Σπηλαίου, Πανοσολογιώτατο Αρχιμανδρίτη Ιερώνυμο Κάρμα, συγχαίρει η Ιερά Μητρόπολη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, για την τοποθέτησή του στη θέση τού Α΄ Γραμματέως – Πρακτικογράφου της Ιεράς Συνόδου της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος. Η ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Η καθ’ ημάς Ιερά Μητρόπολις, διά του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου...
28 Μαρτίου, 2019 - 10:53

Η Ι.Μ. Καλαβρύτων συγχαίρει τον Καθηγούμενο της Ι.Μ. Μεγάλου Σπηλαίου

Διαδώστε:
Η Ι.Μ. Καλαβρύτων συγχαίρει τον Καθηγούμενο της Ι.Μ. Μεγάλου Σπηλαίου

Τον Καθηγούμενο της Ιεράς Μονής Μεγάλου Σπηλαίου, Πανοσολογιώτατο Αρχιμανδρίτη Ιερώνυμο Κάρμα, συγχαίρει η Ιερά Μητρόπολη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, για την τοποθέτησή του στη θέση τού Α΄ Γραμματέως – Πρακτικογράφου της Ιεράς Συνόδου της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Η ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως Καλαβρύτων και Αιγιαλείας

Η καθ’ ημάς Ιερά Μητρόπολις, διά του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Αμβροσίου, επιθυμεί να συγχαρεί τον Καθηγούμενο της Ιεράς Μονής Μεγάλου Σπηλαίου, Πανοσολογιώτατο Αρχιμανδρίτη Ιερώνυμο Κάρμα για την τοποθέτησή του στη θέση τού Α΄ Γραμματέως – Πρακτικογράφου της Ιεράς Συνόδου της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος, η οποία έλαβε χώρα την περασμένη Πέμπτη, κατά την τρίτη ημέρα της εκτάκτου συγκλήσεώς της, υπό την προεδρία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου.
Με αισθήματα χαράς και ικανοποίησης εκφράζουμε στον Πανοσολογιώτατο Αρχιμανδρίτη τα θερμά μας συγχαρητήρια για την άξια τοποθέτησή του και του ευχόμαστε υγεία και καλή δύναμη για την επιτέλεση των νέων καθηκόντων του.
Με την ψυχική του ευγένεια, την αφοσίωσή του στις εκκλησιαστικές αρχές και αξίες, με την παιδεία και τις θεολογικές του γνώσεις, καθώς και με την άοκνη δράση του, είμαστε βέβαιοι ότι θα πετύχει στις νέες του υποχρεώσεις.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων