17/04/2023 17/04/2023 Το πρωί της Αγίας και Μεγάλης Κυριακής του Πάσχα τελέστηκε ο Εσπερινός της Αγάπης στο Ιερό Επισκοπικό Παρεκκλήσιο Προφήτου Ηλιού Κηφισιάς προεξάρχοντος του Μητροπολίτη Κηφισίας, Αμαρουσίου, Ωρωπού και Μαραθώνος κ. Κυρίλλου. Ο Σεβασμιώτατος ήταν συμπαραστατούμενος από τον Πρωτοσύγκελλο της Αρχιμ. π. Κων/νο Χαραλαμπόπουλο, τον Ιεροκήρυκα  Αρχιμ. π. Νικάνωρα Καραγιάννη, τον Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο Πρωτ. π....
17 Απριλίου, 2023 - 10:38
Τελευταία ενημέρωση: 17/04/2023 - 10:37

Ο Εσπερινός της Αγάπης στην Κηφισιά

Διαδώστε:
Ο Εσπερινός της Αγάπης στην Κηφισιά

Το πρωί της Αγίας και Μεγάλης Κυριακής του Πάσχα τελέστηκε ο Εσπερινός της Αγάπης στο Ιερό Επισκοπικό Παρεκκλήσιο Προφήτου Ηλιού Κηφισιάς προεξάρχοντος του Μητροπολίτη Κηφισίας, Αμαρουσίου, Ωρωπού και Μαραθώνος κ. Κυρίλλου.

Ο Σεβασμιώτατος ήταν συμπαραστατούμενος από τον Πρωτοσύγκελλο της Αρχιμ. π. Κων/νο Χαραλαμπόπουλο, τον Ιεροκήρυκα  Αρχιμ. π. Νικάνωρα Καραγιάννη, τον Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο Πρωτ. π. Χρίστο Κυριακόπουλο, τους Αρχιερατικούς Επιτρόπους Κηφισιάς, Εκάλης-Νέας Ερυθραίας, Αμαρουσίου,Πεύκης-Μεταμορφώσεως και πλειάδα ιερέων της Ιεράς Μητροπόλεώς μας.

Στην Ακολουθία ανεγνώσθη το Ιερό Ευαγγέλιο κατ’ αρχάς από τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη μας στο πρωτότυπο, από τον Αρχιμ. π. Ιωάννη Κοκάκη στα Αγγλικά, από τον Αρχιμ. Νικόδημο Παχόγλου στα Γαλλικά, από τον Αρχιμ. Ευγένιο Αράνκι στα Αραβικά και από τον κ. Γεώργιο Αθανασόπουλο στα Γερμανικά.

Ακολούθως ο Ιεροκήρυκας της Μητροπόλεως Αρχιμ. π. Νικάνωρ Καραγιάννης ανέγνωσε την Πασχάλιο Εγκύκλιο του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας.

Τους χαρμόσυνους ύμνους απέδωσε ο βυζαντινός χορός “Άδοντες και Ψάλλοντες” με χοράρχη τον Πρωτ. Σωτήριο Αλεβιζάκη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων