30/01/2024 30/01/2024 Με κάθε λαμπρότητα εορτάζεται η μνήμη των Τριών Ιεραρχών στην Αργολίδα στον ομώνυμο Ιερό Ναό στην Κάντια του Δήμου Ναυπλιέων, τον μοναδικό σε όλη την περιοχή. Την παραμονή της εορτής, Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2024, τελέσθηκε Αρχιερατικός Εσπερινός χοροστατούντος του Μητροπολίτη Αργολίδος κ. Νεκταρίου ,ο οποίος κήρυξε και τον Θείο Λόγο. Στο τέλος του πανηγυρικού εσπερινού...
30 Ιανουαρίου, 2024 - 8:11
Τελευταία ενημέρωση: 30/01/2024 - 8:16

Ο Μητροπολίτης Αργολίδος στους Τρεις Ιεράρχες στην Κάντια Ναυπλίου

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Αργολίδος στους Τρεις Ιεράρχες στην Κάντια Ναυπλίου

Με κάθε λαμπρότητα εορτάζεται η μνήμη των Τριών Ιεραρχών στην Αργολίδα στον ομώνυμο Ιερό Ναό στην Κάντια του Δήμου Ναυπλιέων, τον μοναδικό σε όλη την περιοχή.

Την παραμονή της εορτής, Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2024, τελέσθηκε Αρχιερατικός Εσπερινός χοροστατούντος του Μητροπολίτη Αργολίδος κ. Νεκταρίου ,ο οποίος κήρυξε και τον Θείο Λόγο. Στο τέλος του πανηγυρικού εσπερινού ο εφημέριος του ναού πρωτοπρεσβύτερος π. Αναστάσιος Ράπτης ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη, τους Ιερείς τον Δήμαρχο Ναυπλιέων Δ. Ορφανό , τον βουλευτή Αργολίδας Α. Πουλά , τους αντιδημάρχους και δημοτικούς συμβούλους και τέλος τον κόσμο για την υποστήριξη του στο έργο της Εκκλησίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων