12/10/2020 12/10/2020 Επίσκεψη στις εγκαταστάσεις του Συσσιτίου Ευαγγελίστριας στο Ναύπλιο πραγματοποίησε ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Ιωάννης Μαλτέζος το πρωί της Δευτέρας 12 Οκτωβρίου. Ο Αντιπεριφερειάρχης προσέφερε υγειονομικό υλικό και είδη προστασίας από τον κορωνοϊό στους εθελοντές του Συσσιτίου και αναφέρθηκε στην πολύ σημαντική προσφορά της δομής σε ανθρώπους που έχουν πραγματικά ανάγκη, ενώ εξήρε την προσφορά του υπευθύνου...
12 Οκτωβρίου, 2020 - 13:43
Τελευταία ενημέρωση: 12/10/2020 - 13:44

Υγειονομικό υλικό στο Συσσίτιο Ναυπλίου παρέδωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας

Διαδώστε:
Υγειονομικό υλικό στο Συσσίτιο Ναυπλίου παρέδωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας

Επίσκεψη στις εγκαταστάσεις του Συσσιτίου Ευαγγελίστριας στο Ναύπλιο πραγματοποίησε ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Ιωάννης Μαλτέζος το πρωί της Δευτέρας 12 Οκτωβρίου.

Ο Αντιπεριφερειάρχης προσέφερε υγειονομικό υλικό και είδη προστασίας από τον κορωνοϊό στους εθελοντές του Συσσιτίου και αναφέρθηκε στην πολύ σημαντική προσφορά της δομής σε ανθρώπους που έχουν πραγματικά ανάγκη, ενώ εξήρε την προσφορά του υπευθύνου της δομής π. Ελευθέριου Μίχου για τις άοκνες προσπάθειές του.

Ο κ. Μαλτέζος αναφέρθηκε και στην πορεία των εργασιών για την ανέγερση του νέου κτιρίου του Συσσιτίου που χρηματοδοτεί η Περιφέρεια Πελοποννήσου και στην σημαντική αναβάθμιση των υπηρεσιών που θα προσφέρει η συγκεκριμένη δομή με την ολοκλήρωση των εργασιών που βρίσκονται σε εξέλιξη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων