14/01/2022 14/01/2022 Το Σουρλίγκειο Γηροκομείο Καναλίων ευχαριστεί για τις χρηματικές δωρεές την κ. Επισκόπου για την προσφορά τροφίμων για την πραγματοποίηση γευμάτων εις μνήμην Κωνσταντίνου Επισκόπου και π. Τίτου, ανώνυμους πολίτες για τις δωρεές τροφίμων και παραϊατρικού υλικού, καθώς και όλους όσους συνέβαλαν στην προσπάθεια εύρυθμης λειτουργίας του Γηροκομείου. Το Σουρλίγκειο Γηροκομείο Καναλίων ευχαριστεί για τις χρηματικές...
14 Ιανουαρίου, 2022 - 21:10
Τελευταία ενημέρωση: 14/01/2022 - 21:05

Δωρεές και προσφορές στο Σουρλίγκειο

Διαδώστε:
Δωρεές και προσφορές στο Σουρλίγκειο

Το Σουρλίγκειο Γηροκομείο Καναλίων ευχαριστεί για τις χρηματικές δωρεές την κ. Επισκόπου για την προσφορά τροφίμων για την πραγματοποίηση γευμάτων εις μνήμην Κωνσταντίνου Επισκόπου και π. Τίτου, ανώνυμους πολίτες για τις δωρεές τροφίμων και παραϊατρικού υλικού, καθώς και όλους όσους συνέβαλαν στην προσπάθεια εύρυθμης λειτουργίας του Γηροκομείου.

Το Σουρλίγκειο Γηροκομείο Καναλίων ευχαριστεί για τις χρηματικές δωρεές τους:

1. Τσιάπρα Σωτηρία

2. Μακρογιάννη Μαρία

3. Μακρογιάννη Δημήτριο

4. Κριαρά Αρετή

5. Φραγκούλη Κωνσταντίνα

Επίσης ευχαριστεί την κ. Επισκόπου για την προσφορά τροφίμων για την πραγματοποίηση γευμάτων εις μνήμην Κωνσταντίνου Επισκόπου και π.Τίτου. Την οικογένεια Βογιατζή για την προσφορά χρημάτων για την πραγματοποίηση γεύματος εις μνήμην Νικολάου Ράμπου. Τον κ. Κωνσταντά Ιωάννη για την κατάθεση χρηματικού ποσού εις μνήμην της αδερφής του Ειρήνης Κωνσταντά-Πατέρη. Τον κ.Βαρέλα Κωνσταντίνο για την χρηματική κατάθεση εις μνήμην Χαράλαμπου Βαρέλα και την κ. Μαντζίρη Άρτεμις για την κατάθεση χρηματικού ποσού εις μνήμην γονέων.

Ιδιαιτέρως ευχαριστεί την Επιχείρηση Ζωοτροφές Κόκκας για την προσφορά σε πετρέλαιο θέρμανσης. Την Ελαιουργική Βόλου ΑΒΕΕ και την κ. Κιτηλή Δήμητρα, την Επιχείρηση ΥγειοMED Τζαλάκας, την ΟΝΝΕΔ ΔΗΜ.Τ.Ο Ρήγα Φεραίου, την εταιρία REMAX και την οικογένεια Καραγιάννη, την εταιρία PAPRIKA, την επιχείρηση Μαριάτος Διονύσιος & ΣΙΑ ΟΕ, το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Μαγνησίας, την Επιχείρηση Καραλής Βιομηχανική Γεωργικά Βόλος και τον κ.Καραλή Βασίλειο για τις προσφορές τους υπέρ του Σουρλίγκειου Ιδρύματος Καναλίων.

Θερμά ευχαριστεί, επίσης, τους:

1. Πουτσιάκα Γεώργιο

2. Βλαχόπουλο Αντώνιο

3. Κατσιώτη Γιάννη

4. Μπουρμπουτσιώτη Χριστίνα

5. κ.Περιστεροπούλου

6. κ.Παπανικολάου

όπως και ανώνυμους πολίτες για τις δωρεές τροφίμων και παραϊατρικού υλικού προς το Ίδρυμα Καναλίων.

«Η συγκινητική συμπαράσταση όλων των ανωτέρω μας ενδυναμώνει για να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας εξασφαλίζοντας την εύρυθμη λειτουργία του Γηροκομείου μας και την προσφορά αγάπης, στοργής και ασφάλειας στους τροφίμους του», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων