29/07/2019 29/07/2019 Την Πέμπτη 25 Ιουλίου 2019 πραγματοποιήθηκε άλλη μια σημαντική επίσκεψη στο Βυζαντινό Μουσείο Μακρινίτσας. Το Κέντρο Ημέρας «ΚΗΠΟΣ» και το Οικοτροφείο «ΜΑΖΙ» του φορέα Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης Δίοδος ΑΜΚΕ, πραγματοποίησαν μονοήμερη εξόρμηση στη Μακρινίτσα, στα πλαίσια του προγράμματος επαφής των μελών της με την κοινωνία και τους φορείς πολιτισμού. Το προσωπικό του Βυζαντινού Μουσείου, υποδέχθηκε με εγκαρδιότητα...
29 Ιουλίου, 2019 - 21:17
Τελευταία ενημέρωση: 29/07/2019 - 21:33

Το Κέντρο Ημέρας «ΚΗΠΟΣ» και το Οικοτροφείο «ΜΑΖΙ», στο Βυζαντινό Μουσείο Μακρινίτσας

Διαδώστε:
Το Κέντρο Ημέρας «ΚΗΠΟΣ» και το Οικοτροφείο «ΜΑΖΙ», στο Βυζαντινό Μουσείο Μακρινίτσας

Την Πέμπτη 25 Ιουλίου 2019 πραγματοποιήθηκε άλλη μια σημαντική επίσκεψη στο Βυζαντινό Μουσείο Μακρινίτσας. Το Κέντρο Ημέρας «ΚΗΠΟΣ» και το Οικοτροφείο «ΜΑΖΙ» του φορέα Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης Δίοδος ΑΜΚΕ, πραγματοποίησαν μονοήμερη εξόρμηση στη Μακρινίτσα, στα πλαίσια του προγράμματος επαφής των μελών της με την κοινωνία και τους φορείς πολιτισμού.

gallery

Το προσωπικό του Βυζαντινού Μουσείου, υποδέχθηκε με εγκαρδιότητα τους εκλεκτούς επισκέπτες και προσέφερε μια ωριαία ξενάγηση στους χώρους του Μουσείου, προβάλλοντας για μια ακόμη φορά τον τεράστιο πλούτο της Εκκλησιαστικής Πολιτιστικής Κληρονομιάς της Μακρινίτσας.

gallery

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων