14/12/2018 14/12/2018 Στην ιερά Μητρόπολη Καισαριανής, Βύρωνος και Υμηττού θα βρεθεί τη Δευτέρα ο Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος ώστε να μετάσχει στην Θεία Λειτουργία, που θα τελεσθεί στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Καισαριανής και να ευχηθεί στον εορτάζοντα Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Δανιήλ. Επίσης ο κ. Τιμόθεος την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018, θα χοροστατήσει στην...
14 Δεκεμβρίου, 2018 - 17:24

Στην Καισαριανή ο Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος κ. Τιμόθεος

Διαδώστε:
Στην Καισαριανή ο Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος κ. Τιμόθεος

Στην ιερά Μητρόπολη Καισαριανής, Βύρωνος και Υμηττού θα βρεθεί τη Δευτέρα ο Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος ώστε να μετάσχει στην Θεία Λειτουργία, που θα τελεσθεί στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Καισαριανής και να ευχηθεί στον εορτάζοντα Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Δανιήλ.

Επίσης ο κ. Τιμόθεος την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018, θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Όρθρου, θα τελέσει την Θεία Λειτουργία και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Σοφάδων, καθότι η Ενορία πανηγυρίζει την ιερά μνήμη του εν αγίοις πατρός ημών Μοδέστου αρχιεπισκόπου Ιεροσολύμων, του οποίου απότμημα του ιερού Λειψάνου φυλάσσεται στον ως άνω Ιερό Ναό. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας στις 18.00 θα χοροστατήσει στην ακολουθία της Τριθέκτης (Κοντάκιο των Χριστουγέννων), η οποία είναι ακολουθία του Βυζαντινού Κοσμικού Τυπικού που ψαλόταν στο Ναό της του Θεού Σοφίας Κωνσταντινουπόλεως, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης. Κατά την ακολουθία, τους ύμνους θα ψάλει η Χορωδία της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής «Άγιος Ιωάννης ο Δαμασκηνός» της Ιεράς μας Μητροπόλεως.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων