13/09/2023 13/09/2023 Σχεδόν μια εβδομάδα μετά από τις καταστροφικές πλημμύρες και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων συνεχίζει την αυτοψία στις πληγείσες περιοχές του κάμπου της Καρδίτσας. Σήμερα Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2023, βρέθηκε διαδοχικά στα χωριά Κοσκινά και Πρόδρομο Καρδίτσας προκειμένου να δει από κοντά τους ανθρώπους, να τους ευλογήσει και να τους υποστηρίξει τόσο πνευματικά όσο...
13 Σεπτεμβρίου, 2023 - 16:31
Τελευταία ενημέρωση: 13/09/2023 - 15:14

Ο Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος συνεχίζει την αυτοψία στις πληγείσες περιοχές του κάμπου της Καρδίτσας

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος συνεχίζει την αυτοψία στις πληγείσες περιοχές του κάμπου της Καρδίτσας

Σχεδόν μια εβδομάδα μετά από τις καταστροφικές πλημμύρες και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων συνεχίζει την αυτοψία στις πληγείσες περιοχές του κάμπου της Καρδίτσας.

Σήμερα Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2023, βρέθηκε διαδοχικά στα χωριά Κοσκινά και Πρόδρομο Καρδίτσας προκειμένου να δει από κοντά τους ανθρώπους, να τους ευλογήσει και να τους υποστηρίξει τόσο πνευματικά όσο και υλικά στον δύσκολο αγώνα που καλούνται να δώσουν.

 

 

Διαβάστε ακόμη:

Καρδίτσα: Από φυλακής πρωίας μέχρι νυκτός ο Μητροπολίτης Τιμόθεος κοντά στους πλημμυροπαθείς

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων