24/05/2024 24/05/2024 Εκδήλωση αγάπης για τους τροφίμους και τους εργαζομένους του Γηροκομείου πραγματοποιήθηκε, χθες, στο Χαρίσειο Γηροκομείο Θεσσαλονίκης και πιο συγκεκριμένα στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού του Αγίου Νεκταρίου. Η εκδήλωση αυτή διοργανώθηκε από τις εθελόντριες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, που προθυμότατα προσφέρουν εθελοντική διακονία στο Γηροκομείο, σε συνεργασία με την Διεύθυνση του Χαρισείου Γηροκομείου και...
24 Μαΐου, 2024 - 11:37
Τελευταία ενημέρωση: 24/05/2024 - 11:38

Εκδήλωση αγάπης στο Χαρίσειο Γηροκομείο Θεσσαλονίκης

Διαδώστε:
Εκδήλωση αγάπης στο Χαρίσειο Γηροκομείο Θεσσαλονίκης

Εκδήλωση αγάπης για τους τροφίμους και τους εργαζομένους του Γηροκομείου πραγματοποιήθηκε, χθες, στο Χαρίσειο Γηροκομείο Θεσσαλονίκης και πιο συγκεκριμένα στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού του Αγίου Νεκταρίου.

Η εκδήλωση αυτή διοργανώθηκε από τις εθελόντριες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, που προθυμότατα προσφέρουν εθελοντική διακονία στο Γηροκομείο, σε συνεργασία με την Διεύθυνση του Χαρισείου Γηροκομείου και τον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας Άνω Τούμπας.

Η εκδήλωση είχε Πασχαλινό – Αναστάσιμο χαρακτήρα και ονομάστηκε «Το τσούγκρισμα των αυγών», ενώ συμμετείχαν η Χορωδία Παραδοσιακής Μουσικής, η Χορωδία του Έντεχνου Τραγουδιού και η Χορευτική Ομάδα του Πνευματικού Κέντρου, όλα τμήματα των πλουσίων ποιμαντικών και πολιτιστικών ενοριακών δραστηριοτήτων του Ιερού Ναού της Αγίας Βαρβάρας.

Την εκδήλωση χαιρέτισε ο Διευθυντής του Χαρισείου Γηροκομείου και Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Ιεράς Μητρόπολης, Αρχιμ. Φώτιος Ζαρζαβατσάκης μεταφέροντας και τις πατρικές ευχές του απουσιάζοντος στην Αθήνα για υπηρεσιακούς λόγους, Παναγιωτάτου Μητροπολίτου Θεσσαλονίκης κ. Φιλοθέου, Προέδρου του Δ.Σ. του Χαρισείου, εκφράζοντας την επιθυμία και την ευχή η συνάντηση αυτή να πραγματοποιείται κάθε χρόνο, αφού προσέφερε κυρίως στους τροφίμους, αλλά και στους καλεσμένους, χαρά και συγκίνηση .

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων