06/02/2020 06/02/2020 Όρθρος και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρα, θα τελεστεί την ερχόμενη Τρίτη 11 Φεβρουαρίου, και αμέσως μετά θα ακολουθήσει Λιτάνευση Ιερών Λειψάνων και της σεπτής Εικόνας του Αγίου Βλασίου, Επισκόπου Σεβαστείας.  Το απόγευμα της ίδιας μέρας θα πραγματοποιηθεί ο Εσπερινός και ο παρακλητικός κανόνας στον Άγιο. Το...
06 Φεβρουαρίου, 2020 - 20:12
Τελευταία ενημέρωση: 06/02/2020 - 20:13

Ολοήμερος Εορτασμός του Αγίου Βλασσίου

Διαδώστε:
Ολοήμερος Εορτασμός του Αγίου Βλασσίου

Όρθρος και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρα, θα τελεστεί την ερχόμενη Τρίτη 11 Φεβρουαρίου, και αμέσως μετά θα ακολουθήσει Λιτάνευση Ιερών Λειψάνων και της σεπτής Εικόνας του Αγίου Βλασίου, Επισκόπου Σεβαστείας.  Το απόγευμα της ίδιας μέρας θα πραγματοποιηθεί ο Εσπερινός και ο παρακλητικός κανόνας στον Άγιο.

Το σύνολο των ακολουθιών θα τελεστεί στο παρεκκλήσιο των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο Μενίδι, καθώς ο Ιερός Ναός, έχει υποστεί ζημιές από τον σεισμό του καλοκαιριού.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων