28/09/2020 28/09/2020 Σε νέα ανακοίνωση που εξεδόθη από τον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου Νέας Ελβετίας στο Βύρωνα της Ιεράς Μητροπόλεως Καισαριανής, Βύρωνος και Υμηττού αναφέρεται ότι η Ιερά Εικόνα της Παναγίας της Παρηγορητρίας συνεχίζει να δακρυρροεί. Ακόμα αναφέρεται ότι πλήθος πιστών έχουν γίνει μάρτυρες του θαυμαστού αυτού γεγονότος της δακρυρροούσης Εικόνας. Ακόμα αναφέρεται ότι εκδόθηκε και...
28 Σεπτεμβρίου, 2020 - 11:11
Τελευταία ενημέρωση: 28/09/2020 - 11:12

Συνεχίζει να δακρυρροεί η Παναγία Παρηγορήτρια στο Βύρωνα

Διαδώστε:
Συνεχίζει να δακρυρροεί η Παναγία Παρηγορήτρια στο Βύρωνα

Σε νέα ανακοίνωση που εξεδόθη από τον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου Νέας Ελβετίας στο Βύρωνα της Ιεράς Μητροπόλεως Καισαριανής, Βύρωνος και Υμηττού αναφέρεται ότι η Ιερά Εικόνα της Παναγίας της Παρηγορητρίας συνεχίζει να δακρυρροεί.

Ακόμα αναφέρεται ότι πλήθος πιστών έχουν γίνει μάρτυρες του θαυμαστού αυτού γεγονότος της δακρυρροούσης Εικόνας. Ακόμα αναφέρεται ότι εκδόθηκε και κυκλοφορεί Παρακλητικός Κανόνας στην Παναγία την Παρηγορήτρια προς χρήση των πιστών.

Δείτε ολόκληρη την ανακοίνωση του Ιερού Ναού: 

Διαβάστε Ακόμα: Το Πρακτορείο «Ορθοδοξία» στην Παναγία που δακρύζει!

Δείτε φωτογραφίες από τον Ιερό Ναό

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων