23/07/2021 23/07/2021 Το κουδούνι χτύπησε στην καρδιά του καλοκαιριού τη Δευτέρα 19 Ιουλίου, για μαθήματα σε ένα διαφορετικό σχολείο με 32 μαθητές. Πρόκειται για το 6ο θερινό Σχολείο Πυλών Καρπάθου. Η μέρα ξεκίνησε στο σχολείο με Αγιασμό από τον Εφημέριο και Δάσκαλο π. Καλλίνικο Μαυρολέων. Στη συνέχεια ακολούθησαν τα πρώτα μαθήματα σε δύο τμήματα, μικρών (Α- Γ)και...
23 Ιουλίου, 2021 - 18:41
Τελευταία ενημέρωση: 23/07/2021 - 18:23

Αγιασμός σε ένα διαφορετικό σχολείο στις Πύλες Καρπάθου

Διαδώστε:
Αγιασμός σε ένα διαφορετικό σχολείο στις Πύλες Καρπάθου

Το κουδούνι χτύπησε στην καρδιά του καλοκαιριού τη Δευτέρα 19 Ιουλίου, για μαθήματα σε ένα διαφορετικό σχολείο με 32 μαθητές. Πρόκειται για το 6ο θερινό Σχολείο Πυλών Καρπάθου. Η μέρα ξεκίνησε στο σχολείο με Αγιασμό από τον Εφημέριο και Δάσκαλο π. Καλλίνικο Μαυρολέων.

Στη συνέχεια ακολούθησαν τα πρώτα μαθήματα σε δύο τμήματα, μικρών (Α- Γ)και μεγάλων (Δ-ΣΤ).

Το σχολείο στελεχώνουν οι καθηγητές κ. Κυριακή Ψαρρού Φιλόλογο, όπου αναφέρεται στους μυθικούς ήρωες. Ακολουθεί μάθημα μουσικής, με τον Θεολόγο, καθηγητή και πρωτοψάλτη κ. Χρήστο Γουτσούλα και εικαστικά με τον καθηγητή καλλιτεχνικών κ. Κωνσταντίνο Καλογερόπουλο.

Πηγή: karpathiakanea.gr

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων