25/10/2023 25/10/2023 Η μνήμη της Αγίας Ταβιθά της Ελεήμονος προστάτοδος των Ταμείων Ενοριακής Δράσεως της Μητροπόλεως Κηφισίας, εορτάσθηκε εφέτος στην Ιερά Μητρόπολη, και συγκεκριμένα στον περικαλλή Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Δήμου Μεταμορφώσεως Αττικής. Την παραμονή της εορτής τελέσθηκε Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κηφισίας, Αμαρουσίου, Ωρωπού και Μαραθώνος κ. Κυρίλλου συμπαραστατουμένου από τον Αρχιερατικό...
25 Οκτωβρίου, 2023 - 8:30
Τελευταία ενημέρωση: 25/10/2023 - 7:20

Η Μητρόπολη Κηφισίας τιμά την Προστάτιδα Ταμείων Ενοριακής Δράσεως, Αγία Ταβιθά

Διαδώστε:
Η Μητρόπολη Κηφισίας τιμά την Προστάτιδα Ταμείων Ενοριακής Δράσεως, Αγία Ταβιθά

Η μνήμη της Αγίας Ταβιθά της Ελεήμονος προστάτοδος των Ταμείων Ενοριακής Δράσεως της Μητροπόλεως Κηφισίας, εορτάσθηκε εφέτος στην Ιερά Μητρόπολη, και συγκεκριμένα στον περικαλλή Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Δήμου Μεταμορφώσεως Αττικής.

Την παραμονή της εορτής τελέσθηκε Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κηφισίας, Αμαρουσίου, Ωρωπού και Μαραθώνος κ. Κυρίλλου συμπαραστατουμένου από τον Αρχιερατικό Επίτροπο Πεύκης-Μεταμορφώσεως (Γραμματέα του Κ.Τ.Ε.Δ.) και ιερείς της περιοχής, με τη συμμετοχή όλων των μελών των Ταμείων Ενοριακής Δράσεως των Ιερών Ναών της Μητροπόλεως.

Στην προσφώνηση του ο Ποιμενάρχης, αναφέρθηκε σύντομα στον βίο της εορταζομένης Αγίας και μέσα από την Πατερική σοφία ανέδειξε την αξία της ελεημοσύνης. Κατέκλεισε τον λόγο του με ποιμαντικές παραινέσεις προς αρτιότερη λειτουργία των Ταμείων Ενοριακής Δράσεως.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων