28/07/2023 28/07/2023 Στον επίλογο της εορτής του Αγίου Παντελεήμονος του ιαματικού και θαυματουργού, τελέσθηκε ο Μεθέορτος Εσπερινός και η λιτανευτική πομπή της Ιεράς Εικόνος, του Ιερού Ναού Αγίου Παντελεήμονος Πεύκης, προεξάρχοντος του Μητροπολίτου Κηφισίας, Αμαρουσίου, Ωρωπού και Μαραθώνος κ. Κυρίλλου. Συμπροσευχήθηκαν ο Πρωτοσύγκελος της Μητρόπολης Αρχιμ. π. Κων/νος Χαραλαμποπούλος, ο Ιεροκήρυκας  Αρχιμ. π. Νικάνωρος Καραγιάννης, οι Αρχιερατικοί...
28 Ιουλίου, 2023 - 13:46
Τελευταία ενημέρωση: 28/07/2023 - 13:53

Μεθέορτος Εσπερινός και Λιτάνευση Ιεράς Εικόνος Ι. Ν. Αγίου Παντελεήμονος Πεύκης

Διαδώστε:
Μεθέορτος Εσπερινός και Λιτάνευση Ιεράς Εικόνος Ι. Ν. Αγίου Παντελεήμονος Πεύκης

Στον επίλογο της εορτής του Αγίου Παντελεήμονος του ιαματικού και θαυματουργού, τελέσθηκε ο Μεθέορτος Εσπερινός και η λιτανευτική πομπή της Ιεράς Εικόνος, του Ιερού Ναού Αγίου Παντελεήμονος Πεύκης, προεξάρχοντος του Μητροπολίτου Κηφισίας, Αμαρουσίου, Ωρωπού και Μαραθώνος κ. Κυρίλλου.

Συμπροσευχήθηκαν ο Πρωτοσύγκελος της Μητρόπολης Αρχιμ. π. Κων/νος Χαραλαμποπούλος, ο Ιεροκήρυκας  Αρχιμ. π. Νικάνωρος Καραγιάννης, οι Αρχιερατικοί Επίτροποι Πεύκης και Νέας Μάκρης και ιερείς της περιοχής. Προ της απολύσεως ο Σεβασμιώτατος ανέφερε τα ιστορικά στοιχεία του Ιερού Ναού, καθώς αποτελεί έναν από τους παλαιότερους ναούς στη μητρόπολη. Ευχήθηκε δε καλή δύναμη και υγεία, πάντοτε με τις πρεσβείες του Αγίου Παντελεήμονος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων