24/08/2023 24/08/2023 Στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Κοσμά του Αιτωλού Αμαρουσίου, ιερούργησε σήμερα 24 Αυγούστου 2023, ο Μητροπολίτης Κηφισίας, Αμαρουσίου, Ωρωπού και Μαραθώνος κ. Κύριλλος συμπαραστατούμενος από τον Ιεροκήρυκα Αρχιμ. π. Πορφύριο Φραγκάκο και ιερείς της περιοχής. Την ώρα του Κοινωνικού ο π. Πορφύριος κήρυξε το θείο λόγο αναφερόμενος στο διδακτικό έργο του τιμωμένου Αγίου Νεομάρτυρος Κοσμά...
24 Αυγούστου, 2023 - 18:31
Τελευταία ενημέρωση: 24/08/2023 - 18:34

Φωτορεπορτάζ: Εορτασμός μνήμης Αγίου Κοσμά του Αιτωλού στο Μαρούσι

Διαδώστε:
Φωτορεπορτάζ: Εορτασμός μνήμης Αγίου Κοσμά του Αιτωλού στο Μαρούσι

Στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Κοσμά του Αιτωλού Αμαρουσίου, ιερούργησε σήμερα 24 Αυγούστου 2023, ο Μητροπολίτης Κηφισίας, Αμαρουσίου, Ωρωπού και Μαραθώνος κ. Κύριλλος συμπαραστατούμενος από τον Ιεροκήρυκα Αρχιμ. π. Πορφύριο Φραγκάκο και ιερείς της περιοχής.

Την ώρα του Κοινωνικού ο π. Πορφύριος κήρυξε το θείο λόγο αναφερόμενος στο διδακτικό έργο του τιμωμένου Αγίου Νεομάρτυρος Κοσμά του Αιτωλού και στην ανεκτίμητη προσφορά του στο γένος.

Ο ενοριακός ναός ήταν κατάμεστος από πιστούς οι οποίοι προσήλθαν για να τιμήσουν τον Πατροκοσμά τον Αιτωλό. Ανάμεσά τους ήταν και ο διαπρεπής οικονομολόγος κ. Τάσος Γιαννακόπουλος, υποψήφιος δήμαρχος Αμαρουσίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων