14/02/2021 14/02/2021 Σύμφωνα με την εκκλησιαστική τάξη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνός τέλεσε το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου την Αρχαιοπρεπή Θεία Λειτουργία των Αποστολικών Διαταγών στον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους Λενταριανών, συμπαραστατούμενος από 2 ιερείς και 2 διακόνους της Ιεράς Μητροπόλεως, ενώ διακόνησαν αναγνώστες, ιερόπαιδες και ψάλτες. Στο διδακτικό κήρυγμα του ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στην...
14 Φεβρουαρίου, 2021 - 12:00
Τελευταία ενημέρωση: 14/02/2021 - 11:11

Η Αρχαιοπρεπής Θεία Λειτουργία των Αποστολικών Διαταγών

Διαδώστε:
Η Αρχαιοπρεπής Θεία Λειτουργία των Αποστολικών Διαταγών

Σύμφωνα με την εκκλησιαστική τάξη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνός τέλεσε το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου την Αρχαιοπρεπή Θεία Λειτουργία των Αποστολικών Διαταγών στον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους Λενταριανών, συμπαραστατούμενος από 2 ιερείς και 2 διακόνους της Ιεράς Μητροπόλεως, ενώ διακόνησαν αναγνώστες, ιερόπαιδες και ψάλτες.

Στο διδακτικό κήρυγμα του ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στην αρχαιότητα του κειμένου της Αρχαιοπρεπούς αυτής Θείας Λειτουργίας και στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της, που ανάγονται στο λειτουργικό βίωμα των χριστιανών των πρώτων αιώνων της Εκκλησίας.

Η Θεία Λειτουργία μεταδόθηκε από τον ραδιοφωνικό σταθμό της Ιεράς Μητροπόλεως  “Μαρτυρία”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων