19/03/2019 19/03/2019 Πέρασαν, κιόλας, 12 χρόνια από την κοίμηση του Ιδρυτή και Πνευματικού του Πανελληνίου Χριστιανικού Ομίλου Ορθοδόξου Ιεραποστολής, Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων, Κωνσταντίνου. Ο Δεσπότης της Ιεραποστολής, όπως όλοι τον γνωρίζανε, άφησε ανεξίτηλη την σφραγίδα του για δεκαετίες στον χώρο της Ορθόδοξης Ιεραποστολής και όχι μόνον. Τα πνευματικά του παιδιά, οι συνεργάτες του, αισθάνονται ευλογημένοι...
19 Μαρτίου, 2019 - 15:56
Τελευταία ενημέρωση: 19/03/2019 - 16:05

Η ομιλία του Κυθήρων Σεραφείμ στο μνημόσυνο 12 ετών του Μητρ. Θεσσαλιώτιδος

Διαδώστε:
Η ομιλία του Κυθήρων Σεραφείμ στο μνημόσυνο 12 ετών του Μητρ. Θεσσαλιώτιδος

Πέρασαν, κιόλας, 12 χρόνια από την κοίμηση του Ιδρυτή και Πνευματικού του Πανελληνίου Χριστιανικού Ομίλου Ορθοδόξου Ιεραποστολής, Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων, Κωνσταντίνου.

Ο Δεσπότης της Ιεραποστολής, όπως όλοι τον γνωρίζανε, άφησε ανεξίτηλη την σφραγίδα του για δεκαετίες στον χώρο της Ορθόδοξης Ιεραποστολής και όχι μόνον.

Τα πνευματικά του παιδιά, οι συνεργάτες του, αισθάνονται ευλογημένοι από την ευκαιρία που τους έδωσε ο Θεός, να έχουν την εμπειρία ενός τέτοιου ανθρώπου και να εργαστούν με την ευλογία και την καθοδήγησή του στον χώρο της Ορθόδοξης Εξωτερικής Ιεραποστολής.

Νιώθοντας ζωντανή την παρουσία και το παράδειγμά του ανάμεσά τους, συνεχίζουν στον ίδιο δρόμο.

Το μνημόσυνο του μακαριστού Μητροπολίτου Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων έλαβε μέρος κατά το Σάββατο 16 Μαρτιου 2019 στον τόπο ταφής του γέροντα, στην Κατασκήνωση της Αγίας Ταβιθά στην Αράχωβα Βοιωτίας.

Ακολουθεί η ομιλία Πνευματικού του Πανελληνίου Χριστιανικού Ομίλου Ορθοδόξου Ιεραποστολής, Μητροπολίτου Κυθήρων και Αντικυθήρων, κ.κ. Σεραφείμ:

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων