16/05/2023 16/05/2023 Τελέσθηκε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Πολιούχου Αγίου Αχιλλίου ο Μεθέορτος Εσπερινός της Εορτής. Στην Ακολουθία του Εσπερινού χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος, συγχοροστατούντος του Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερωνύμου. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος στο κήρυγμά του προέβαλε την εσωτερική Ειρήνη που ο Άγιος είχε και μετέδιδε την οποία αντλούσε...
16 Μαΐου, 2023 - 8:26

Ο Μάνης Χρυσόστομος στον Μεθέορτο Εσπερινό του Αγίου Αχιλλίου

Διαδώστε:
Ο Μάνης Χρυσόστομος στον Μεθέορτο Εσπερινό του Αγίου Αχιλλίου

Τελέσθηκε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Πολιούχου Αγίου Αχιλλίου ο Μεθέορτος Εσπερινός της Εορτής. Στην Ακολουθία του Εσπερινού χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος, συγχοροστατούντος του Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερωνύμου.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος στο κήρυγμά του προέβαλε την εσωτερική Ειρήνη που ο Άγιος είχε και μετέδιδε την οποία αντλούσε από τον ίδιο τον Αναστημένο Χριστό, όπως ακριβώς ο Κύριος την δώρισε στους Αγίους Μαθητές του.

Ο Ποιμενάρχης ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο κ. Χρυσόστομο για την τιμητική Του παρουσία στη μνήμη του Αγίου μας και ευχήθηκε καλλίκαρπη ποιμαντορία.

Δείτε επίσης:

Ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας στο Επισκοπείο της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης και Τυρνάβου

Ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας σε πανηγυρική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Λάρισας (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Επίτιμος δημότης του Δήμου Λαρισαίων ο Αυστραλίας Μακάριος – Θερμή η υποδοχή του στο Δημαρχείο (ΦΩΤΟ& ΒΙΝΤΕΟ)

Τρισάγιο για τα θύματα της τραγωδίας στα Τέμπη από τον Αρχιεπίσκοπο Αυστραλίας

Πολυαρχιερατικό συλλείτουργο στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Αχιλλίου Λαρίσης (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Αυστραλίας Μακάριος κάλεσε τους Λαρισαίους να μιμηθούν τον Άγιο Αχίλλιο – Χιλιάδες πιστοί προσκυνούν το ιερό λείψανο (ΒΙΝΤΕΟ)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων