25/05/2021 25/05/2021 Ο πρώην Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης βρέθηκε σήμερα, Τρίτη 25 Μαΐου, στο Ναύπλιο, προκειμένου να ενημερωθεί για την πορεία του έργου στο κτήριο του συσσιτίου του Ιερού Ναού Ευαγγελίστριας. Μαζί με τον Πέτρο Τατούλη ήταν ο Περιφερειακός Σύμβουλος Αργολίδας, Αντώνης Λυμπέρης καθώς και η Περιφερειακή Σύμβουλος Μεσσηνίας, Ντίνα Νικολάκου. Ενημέρωση για την πορεία του έργου...
25 Μαΐου, 2021 - 18:33

Ναύπλιο: Στην Ευαγγελίστρια για ενημέρωση ο πρ. περιφερειάρχης Πελοποννήσου

Διαδώστε:
Ναύπλιο: Στην Ευαγγελίστρια για ενημέρωση ο πρ. περιφερειάρχης Πελοποννήσου

Ο πρώην Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης βρέθηκε σήμερα, Τρίτη 25 Μαΐου, στο Ναύπλιο, προκειμένου να ενημερωθεί για την πορεία του έργου στο κτήριο του συσσιτίου του Ιερού Ναού Ευαγγελίστριας. Μαζί με τον Πέτρο Τατούλη ήταν ο Περιφερειακός Σύμβουλος Αργολίδας, Αντώνης Λυμπέρης καθώς και η Περιφερειακή Σύμβουλος Μεσσηνίας, Ντίνα Νικολάκου. Ενημέρωση για την πορεία του έργου έκανε ο πρόεδρος του Συσσιτίου και εφημέριος του Ιερού ναού Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου, π. Ελευθέριος Μίχος, ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε πως η πορεία του έργου προχωρά με πάρα πολύ αργούς ρυθμούς. Να σημειωθεί πως καθημερινά οι εθελοντές και οι εθελόντριες του συσσιτίου ετοιμάζουν γεύμα για 180 απόρους από την ευρύτερη περιοχή του Δήμου Ναυπλιέων κάτω από δύσκολες συνθήκες μέσα σε κοντέινερ με υψηλές θερμοκρασίες. Ο εφημέριος του ναού ενημέρωσε τον πρώην Περιφερειάρχη και για την καθυστέρηση της ολοκλήρωσης του έργου της ανάδειξης των Μυκηναϊκών τάφων, που βρίσκονται πίσω από το νέο κτήριο από την μεριά του Υπουργείου Πολιτισμού.

Ο π. Ελευθέριος δε παρέλειψε να αναφερθεί στην μεγάλη προσφορά του Πέτρου Τατούλη ως προς την έναρξη του μεγάλου έργου του νέου κτηρίου, που θα στεγάσει το συσσίτιο του ναού.

Από την πλευρά του, ο πρώην περιφερειάρχης τόνισε ότι η καθυστέρηση του έργου δεν μπορεί να εξηγηθεί, μιας και τα χρήματα υπάρχουν για την ολοκλήρωση του. Αυτή τη στιγμή δε γίνεται καμία εργασία στο χώρο του κτηρίου και η ανησυχία του Ιερέα είναι ότι το έργο θα μείνει στάσιμο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων